Ambalajul telefonului OnePlus 6T surprins in fotografii!

6

oneplus 6t 005

Anul trecut OnePlus ne-a surprins cu lansarea versiunii 5T a lui OnePlus 5, si pe langa acel model cu alte doua versiuni in editie limitata, una dintre ele dedicate filmului Star Wars – The Last Jedi.

In ultimele doua luni au inceput sa apara zvonuri care sugereaza ca, compania chineza Oneplus se pregateste de lansarea lui OnePlus 6T, un upgrade al modelului OnePlus 6 lansat in luna mai a acestui an.

oneplus 6t 002

Conform imaginilor scurse saptamana aceasta online, in care apare ambalajul telefonului OnePlus 6T, practic, avem o confirmare (chiar daca neoficiala) ca telefonul urmeaza sa fie anuntat toamna aceasta.

Partea interesanta a acestor fotografii e ca ambalajul telefonului OnePlus 6T, interiorul cutiei, ne arata partea frontala a telefonului care arata exact ca Oppo R17 Pro (e cunoscuta legatura dintre Oneplus si Oppo), ceea ce inseamna ca Oneplus 6T, pe langa faptul ca va avea un notch (breton) mult mai ingust si in forma unei picaturi de apa, telefonul va beneficia si de noul sistem de detectare (de citire) al amprentelor, tehnologie biometrica integrata sub display. Senzorul pentru amprente va fi direct pe display la fel ca pe R17 Pro.

De asemenea, ramane sa vedem daca Oneplus va echipa modelul 6T cu procesorul Snapdragon 845 sau daca pana la data lansarii lui, Qualcomm, va anunta noul chipset Snapdragon 855 pentru a putea fi integrat si de compania chineza in noul lor flagship killer. Interesant e ca pe cutia lui OnePlus 6T apare scris sloganul: “Unlock the speed!

Ce parere aveti de urmatorul telefon Oneplus?

Articolul precedentSamsung tine neaparat sa lanseze un telefon pliabil pana la finele lui 2018
Articolul următorTelefoanele pliabile si flexibile sunt o realitate. In curand disponibile si comercial!

6 COMENTARII

  1. Asteptam lansarea lui, cu siguranță va fii bun cu caracteristicii bune.

  2. Acum sper sa se ridice la nivelul așteptărilor pe care le au lăsat
    Foarte curiaosa sunt de cum arata și cum se va “mișca”acest nou model OnePlus care la prima vedere pare destul de compact

  3. Aștept sa apară noutăți și lansarea lui, cred ca va avea succes, arata bine și are caracteristicii bune, imi place senzorul pentru amprenta direct de displey

  4. Asteptam lansarea doar ambalajul nu este destul sa imi dau seama de ce poate.

  5. Nu pot sa imi dau seamna doar privind imaginile cu ambalajul telefonului. Abia astept sa aparata noul telefon Oneplus si sa vad cu arata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.