AndroidSOFTWAREStiri

Android 4.1.2 pentru GALAXY S III disponibil pentru clientii Vodafone Romania

samsung galaxy s III gt-i9300 pachetul premium suite si jellybean

Samsung Electronics aduce pachetul Premium Suite pe GALAXY S III GT-I9300 in aceasta luna, iar clientii Vodafone Romania sunt printre primii romani care beneficiaza de noul software update, ce aduce si versiunea Android 4.1.2 (JellyBean) pe device.

Incepand de astazi update-ul la versiunea 4.1.2 ce aduce si functia Multi-Window (doua aplicatii in split screen – functie intalnita pe GALAXY Note II) este disponibil prin softul Samsung Kies (asigurati-va ca aveti ultima versiune Kies) sau OTA (over the air – wireless). De mentionat ca upgrade-ul nu este disponibil pentru toate modelele de GALAXY S3 in acelasi timp, ci va fi oferit treptat pana cand va ajunge pe toate device-urile asa ca va sugerez putina rabdare.

  • PDA: I9300XXELL5
  • CSC: I9300VFGELL1
  • Version: 4.1.2
  • Date: 2012-12-11
  • Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom Download

Daca nu ati fost notificat(a) pentru upgrade, puteti incerca o descarcare manuala intrand la Setari > Despre telefon > Software update > Verifica update. Pentru mai multe detalii despre ce aduce nou acest pachet premium in cele doua videoclipuri de mai jos.

httpvh://youtu.be/6aM7kQ7sCRE

httpvh://youtu.be/o7SEBepku-4

4 Comments

  1. interesant, s-ar parea ca noi romanii nu lucram in jurul sarbatorilor, totusi e bine ca a pornit pana la urma distribuirea pachetului premium suite cu jellybean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!