AndroidAPLICATIIStiri

Primul mall din Romania care lanseaza o aplicatie pentru smartphone si tableta

ecranul principal aplicatia Bneasa Shopping City

De acum, iubitorii modei pot fi in permanenta la curent cu noutatile pregatite de catre fashion mall-ul din Bucuresti: Baneasa Shopping City este primul mall din Romania care lanseaza o aplicatie pentru smartphone-uri si tablete!

Aplicatia pentru sistemul de operare Android este compusa din doua sectiuni principale: „Baneasa Shopping City”, destinata shopping-ului, si „Grand Cinema Digiplex”, ce ofera informatii despre programul cinematografului. Pe langa sectiunile specializate, programul include si un reminder al locului de parcare, pentru cei care viziteaza mall-ul cu masina. In același timp, aplicatia integreaza o harta ce afiseaza cel mai scurt drum pana la mall si un scanner pentru coduri QR. In plus, cei care descarca aplicatia vor beneficia de oferte exclusive.

Baneasa Shopping City magazine

Sumar aplicație „Baneasa Shopping City:”

 • Acces instant la noutatțile, promotiile și evenimentele din Baneasa Shopping City
 • Extra promotii, doar pentru userii aplicatiei (prin push notifications)
 • Lista magazinelor, restaurantelor si serviciilor din mall
 • Programul filmelor si spectacolelor de la cinema
 • Harta catre mall
 • Parking reminder
 • Scanner de coduri QR

„Baneasa Shopping City” pentru Android fi disponibila pentru descarcare gratuita incepand cu 22 decembrie. In perioada imediat urmatoare, se va lansa si o versiune a aplicatiei pentru iPhone si iPad.

aplicatia Baneasa Shopping City cinema multiplex grand

[showhide]

București, 19 decembrie 2012 – Băneasa Shopping City anunță lansarea primei aplicații pentru dispozitive mobile a unui mall din România. Aplicația pentru sistemul de operare Android este disponibilă în limbile română și engleză si va putea fi descarcată gratuit începând cu 22 decembrie. La scurt timp dupa lansarea versiunii pentru Android, va fi disponibila si versiunea pentru sistemul de operare iOS.

„Am decis să lansăm prima aplicație din România dedicată unui mall, pentru a veni în întâmpinarea nevoii tot mai mari a vizitatorilor noștri de a fi în permanență informați și de a avea acces la cele mai noi oferte din Băneasa Shopping City si din Grand Cinema Digiplex,” a declarat George Argentopoulos, CEO Băneasa Developments. „Suntem o locație premium, iar publicul nostru adoptă cele mai noi trenduri, atât în ceea ce privește moda, cât și tehnologia.  Este un public deschis la nou, care folosește în mod constant un smartphone pentru activitățile de zi cu zi. Lansarea aplicației face parte din strategia noastră de a oferi vizitatorilor servicii de calitate, care să se muleze perfect pe stilul lor de viață.”

Aplicația are două secțiuni principale: „Băneasa Shopping City”, axată pe shopping, și „Grand Cinema Digiplex”, dedicată entertainment-ului.  Secțiunea „Băneasa Shopping City” include 3 sub-secțiuni destinate zonei de cumpărături a centrului comercial. Accesând opțiunea „Shopping”, utilizatorii au acces la lista completă de magazine din cadrul mall-ului, însoțită de o scurtă descriere a acestora, precum și de datele de contact. Opțiunea „Food & Leisure” are în vedere restaurantele și zonele recreaționale din cadrul mall-ului, în timp ce secțiunea „Services” afișează lista tuturor locațiilor din incinta Băneasa Shopping City dedicate serviciilor – de la servicii de înfrumusețare, la cele medicale sau bancare. Aplicația integrează și un QR code scanner, cu ajutorul căruia vizitatorii pot citi codurile de bare ale produselor disponibile în magazinele din mall.

Utilizatorii pot avea acces instantaneu la cele mai noi promoții și evenimente din cadrul Băneasa Shopping City, accesând secțiunile speciale din cadrul aplicației, sau pot fi notificați în timp real pe dispozitivul mobil, prin Push Notifications.

Aplicația integrează, de asemenea, o hartă ce calculează și afișează automat cel mai scurt drum către mall, în funcție de locul unde se află utilizatorul. Accesând opțiunea „Parking Reminder”, vizitatorii care au venit cu mașina trebuie doar să își noteze în căsuța dedicată numărul locului de parcare pentru a-l putea identifica cu ușurință la plecare.

Secțiunea „Grand Cinema Digiplex” pune la dispoziție programul complet de filme care rulează în sălile cinematografului, oferind o scurtă descriere a acestora. Aplicația oferă, de asemenea, suport pentru rezervarea biletelor, redirecționând utilizatorii către website-ul sau call center-ul cinematografului.

Aplicația se adresează tuturor vizitatorilor Băneasa Shopping City, care vor să fie mereu la curent cu noutățile pregătite de către fashion mall-ul din București. Toți cei care descarcă aplicația vor beneficia de oferte speciale exclusive, despre care vor fi anunțați automat, în timp real, prin Push Notifications direct pe dispozitivul mobil.

Aplicația „Băneasa Shopping City” pentru Android va fi disponibilă pentru descărcare gratuită din Google Play începând cu 22 decembrie.

 

Sumar aplicație „Băneasa Shopping City”

 • Acces instant la noutățile, promoțiile și evenimentele din Băneasa Shopping City 
 • Extra promoții, doar pentru userii aplicației (prin push notifications)
 • Lista magazinelor, restaurantelor și serviciilor din mall
 • Programul filmelor și spectacolelor de la cinema
 • Harta către mall
 • Parking reminder
 • Scanner de coduri QR 
[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!