AndroidSOFTWAREStiri

Afla care gadgeturi Google Nexus vor primi Android M

android m

Nu toate modele Nexus vor primi Android M

Conferinta Google I/O bate la usa si se pare ca gigantul Google pregateste Android M, deci noua versiune dupa Android 5.0 Lollipop. Detalii despre caracteristicile acestei actualizari nu sunt, publicul asteptand mai multe la conferinta respectiva. Insa, conform unor informatii neoficiale, Google ar fi decis ce terminale Nexus vor primi actualizare de soft la cea cea mai noua versiune Android.

Google va garanta actualizari software timp de 2 ani, respectiv 3 ani pentru actualizari de securitate (patch-uri) privind dispozitivele Nexus. Astfel, tableta Nexus 7 (2012) va ramane la Android Lollipop, insa va mai beneficia de inca 1 an de suport (patch-uri de securitate). Acelasi tratament va primi si Nexus 4 si Nexus 10. In concluzie, fiecare dispozitiv Nexus, din momentul lansarii pe piata vine la pachet cu 2 ani de suport software si 3 ani suport pentru actualizari de securitate.

In schimb, Nexus 7 (2013) va mai primi actualizari software pana in vara acestui an, iar actualizari de securitate pana in vara anului viitor. Deci, cu putin noroc, Nexus 7 (2013) ar putea primi Android M. Si Nexus 5 ar putea avea putin noroc, deoarece va mai primi actualizari software pana in aceasta toamna. Insa, pe lista celor care vor primi cu siguranta noul sistem de operare se afla Nexus 6 si Nexus 9, deoarece ele vor implini 1 an de la lansare in aceasta toamna, astfel ca acestea ar putea avea norocul sa primeasca si viitorul sistem de operare, adica Android N.

Aceste informatii trebuie tratate ca atare, deoarece nu vin dintr-o pozitie oficiala de la Google. Toate acestea fiind spuse, nu ramane decat sa vedem ce are de spus compania la conferinta anuala dedicata developerilor de peste cateva zile.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!