StiriWearable

Aria Controller, poate cel mai util dispozitiv pentru smartwatch pana in prezent

Aria Controller

In secolul XXI, ceasul a devenit un mini computer cu ecran tactil, pe care il purtam zi de zi la incheietura mainii. Smartwatch-ul, pe langa faptul ca are functiile unui ceas clasic, iti poate oferi orice fel de notificare de pe smartphone, pentru ca tu sa nu mai fi nevoit sa il scoti din buzunar, pentru a verifica cine te cauta sau ce doreste, insa tot ai nevoie de ambele maini pentru a putea verifica aceste notificari.

Aici intervine Aria Controller, un mini dispozitiv pe Bluetooth compatibil cu Pebble si Android Wear, care se monteaza pe partea interioara a curelei ceasului si, care recunoaste pana la 20 de gesturi ale degetelor de la mana pe care este purtat ceasul.

Practic, atunci cand va spalati pe dinti, beti o cafea, sau aveti mana dreapta ocupata cu diferite alte activitati, dar vreti sa aruncati o privire rapid peste notificarile sosite pe smartwatch, Aria Controller permite acest lucru prin miscarea degetelor. Navigarea prin meniu si accesarea aplicatiilor este foarte simpla, Aria Controller beneficiaza de 5 gesturi cheie: Sus, Jos, Stanga, Dreapta si Enter, dar se pot adauga si alte gesturi mai complexe.

https://www.youtube.com/watch?v=D4IrLj-ApDs

Momentan, spuneam ca, Aria Controller este un dispozitiv compatibil doar cu Pebble si Android Wear, insa urmeaza sa fie lansat pe Kickstarter, timp in care ceasuri precum Apple Watch (vezi foto sus) si altele, vor primi si ele compatibilitate.

Aria Controller va fi disponibl in doua variante: la pretul de $69 pentru Pebble, care nu necesita o baterie, si varianta pentru dezvoltatori care va costa $169, dar care are propria baterie si va putea fi montat pe orice tip de curea de ceas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!