StiriTech

Angajati Huawei amendati pentru utilizarea unui iPhone la promovarea imaginii companiei asiatice

Huawei anunta P10 si P10 Plus

De anul nou, angajatii agentiei de Public Relations angajate sa reprezinte imaginea companiei Huawei in vest, au fost prinsi utilizand un telefon Apple iPhone.

Dorind sa le ureze „Un An Nou Fericit!” fanilor care urmaresc contul @Huawei de pe Twitter, acestia s-au folosit de un iPhone pentru a posta tweet-ul cu ocazia trecerii in noul an (2019), iar fanii au sesizat acest lucru imediat.

huawei iphone la multi ani

Conform publicatiei Bloomberg, Huawei a luat imediat masuri amendand doi dintre angajatii sai din departamentul de marketing cu cate aproximativ 700 dolari. Acestia fiind de asemenea retrogradati cu un nivel din functiile pe care le ocupau pana in prezent, si de asemenea le-a fost retras dreptul de a se implica in viitoare campanii promotionale pe o perioada de 12 luni de zile.

Unul dintre cei doi angajati ar fi chiar seful echipei de marketing digital al companiei Huawei.

Cu siguranta ca acest accident de imagine va naste noi reguli si restrictii impuse angajatilor in interiorul companiei.

Agajatii companiei si cei ai agentiilor de PR care au in portofoliu imaginea Huawei nu sunt la prima abatere de acest gen. De curand, si noi am sesizat Huawei legat de anumite probleme pe care compania le are in Romania, datorita angajatilor agentiilor de PR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!