HardwarePC DesktopStiri

AOC anunta o serie de monitoare pe segmentul de 19.5 inch

aoc-i2369Vm-fata-stins

Tendinta actuala printre producatorii de monitoare este de a crea astfel de produse cu un ecran cu diagonala cat mai mare (24 – 27 inch), totusi utilizatorii europeni par sa prefere  monitoarele cu diagonala de 19.5 inch. AOC este unul din producatorii care se concentreaza pe acest segment prin lansarea a 4 monitoare competitive de 19 inch, dedicate mediului business, cat si divertismentului de acasa.

Avand o rezolutie WSXGA de 1600 x 900 pixeli, ecranul incorporat in aceste modele ofera o imagine superioara fata de panourile WXGA de 1366 x 768 pixeli folosite pe segmentele de produse similare. Avand cu 37% mai multi pixeli, monitoarele AOC ofera o grafica mai detaliata, imagini mai luminoase si videoclipuri clare. În plus, rezolutia WSXGA contribuie la o experienta de utilizare mai comoda – utilizatorii au mai mult spatiu pe ecran pentru a putea deschide ferestre multiple si a putea vizualiza in mod optim tabele sau fotografii de mari dimensiuni.

Noile modele de 19” dispun de panouri TN cu o eficienta energetica sporita, avand cea mai recenta tehnologie de iluminare LED. Astfel, consumul de curent electric este minim, reducand costul total de utilizare, dar si impactul asupra mediului. Cu toate acestea, noile monitoare AOC nu compromit calitatea imaginii. Modelele 50 și 60ID ofera o luminozitate de 250 cd/m² (un model de tip 70ID va oferi 200 cd/m²), o rata de contrast tipic de 1000:1 (contrast dinamic: 20000000:1), precum si un timp de raspuns de numai 5ms, oferind astfel imagini extrem de clare. Anumite modele includ un port DVI optional, difuzoare integrate si functii ergonomice.

Lista denumire monitoare AOC 19 inch:

  • Monitor AOC e2050Swda
  • Monitor AOC e2060Pwda
  • Monitor AOC e2060Swda
  • Monitor AOC e2070Swn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!