HardwareStiriTech

Konica Minolta anunta lansarea echipamentelor multifunctionale bizhub

multifunctionale

Konica Minolta anunta o noua serie de multifunctionale color noi, cu functii imbunatatite: C224e, C284e, C364e, C454e si C554e. Noile echipamente sunt  acum mai intuitive, mai usor de operat, datorita suportului multi-touch, includ functii inteligente noi si prezinta mai multe posibilitati de personalizare, in functie de cerintele individuale ale utilizatorilor. Ele sunt ideale pentru grupuri de lucru si departamente medii si mari.

“Odată cu lansarea acestor noi multifuncționale, Konica Minolta a îmbunătățit gama de echipamente de birou. Utilizarea uşoară, funcțiile inteligente, performanțele ecologice și posibilitățile de personalizare ce ţin cont de cerințele clienților, fac din aceste echipamente aliații ideali în mediul office,” a declarat Stefan Herrmann, Product Manager Office Printing la Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

multifunctionale konica minolta

Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa atasat mai jos.

[showhide]

Bucureşti, 15 mai 2013 – Noile echipamente multifuncționale bizhub C224e, C284e, C364e, C454e și C554e prezintă funcții îmbunătățite. Acestea sunt acum mai intuitive, mai ușor de operat, includ funcții inteligente noi și prezintă mai multe posibilități de personalizare, în funcție de cerințele individuale ale utilizatorilor. Astfel, aceste echipamente sunt ideale pentru grupuri de lucru și departamente medii și mari. 

Noile multifuncționale beneficiază de operare multi-touch extrem de intuitivă, similară cu cea a unui smartphone sau a unei tablete. Astfel, utilizatorii nu sunt nevoiți să studieze foarte mult modul de operare al echipamentului întrucât le este familiar, sunt mai productivi și se simt mai confortabil în mediul profesional. Un alt avantaj este dat de posibilitățile de personalizare a ecranului, care le permit utilizatorilor să aibă acces rapid și ușor la toate funcțiile de care au nevoie. Se pot crea panouri care să conțină numai funcțiile cele mai des folosite, selectate dintr-o listă cuprinzătoare. Prin intermediul acestora, utilizatorii accesează rapid echipamentul, fără să fie nevoiți să navigheze prin tot meniul.

Există, de asemenea, o serie de funcționalități noi. De exemplu, noua funcție îmbunătățită de scanare permite convertirea materialelor în documente Word sau Excel. Această funcție este solicitată intens de clienți, reușind să le ușureaze munca și să le reducă timpul pe care l-ar pierde introducând manual documentele scanate în diverse aplicații.

Cu bizhub C454e și C554e pot fi realizate intern materiale tipărite până acum la furnizori externi, echipamentele suportând multe tipuri de hârtie și oferind o calitate foarte bună a imprimării și opțiuni versatile de finisare.

Datorită îmbunătățirilor hardware, noile multifuncționale color de la Konica Minolta folosesc mai puțină energie, ceea ce implică atât reducerea amprentei de carbon, cât și reducerea costurilor.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!