MonitoarePC DesktopStiri

AOC lanseaza 3 monitoare de 24″ Full HD din gama Professional

gama Professional

AOC anunta lansarea a trei noi monitoare Full HD pentru Desktop PC cu diagonala ecranului de 24″, format 16:10 si un plus de spatiu pe desktop, comparativ cu formatul 16:9. Noile monitoare AOC din gama Professional seria 60, aduc ca noutate un finisaj negru elegant cu o textura aparte, un hub USB integrat, design ergonomic, software inteligent si in plus, sunt si eco-friendly (mai economice).

Modelele AOC E2460Pxda si AOC E2460Sxda integreaza un panou LED de tip TN, cu iluminare din spate, o luminozitate de 250 cd/m² si o rata a contrastului static de 1000:1. Monitoarele dispun de porturi D-Sub si DVI-D, astfel permit receptia semnalului analogic, dar si a celui digital (TV). Modelul E2460Pxda ofera o intreaga suita de optiuni ergonomice, permitand ajustarea pe inaltime a ecranului cu pana la 130 mm, precum si inclinarea sau pivotarea (rotirea) lui.

Moniroeul AOC i2460Pxqu beneficiaza de un afisaj eIPS de cea mai noua generatie, ofera stabilitate superioara a culorilor, chiar si atunci cand ecranul este privit dintr-un unghi de pana la 178°, pe orizontala sau pe verticala. Acest model are o luminozitate de 300 cd/m², si ofera o imagine mult mai reala, dar si culori vibrante. Pentru un plus de comoditate, monitorul beneficiaza de aceleasi caracteristici ergonomice, de care se bucura si modelul e2460Pxda, fiind echipat cu o serie de porturi aditionale. Pe langa iesirile D-Sub si DVI-D, acesta include si un port HDMI compatibil HDCP, precum si un DisplayPort.

Programe precum e-Saver sau Eco Mode contribuie la economisirea de energie, in timp ce i-Menu permite schimbarea setarilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului. Software-ul Screen+ este foarte util pentru multi-tasking: ecranul de 24” poate fi divizat in 4 zone individuale, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.


Monitoarele AOC au fost fabricate pentru a fi cu adevarat prietenoase cu mediul – de la procesul de fabricare, ce nu implica folosirea mercurului, pana la consumul energetic redus. Datorita iluminarii LED, modelele au nevoie doar de 22 W pentru functionare, raspunzand astfel celor mai exigente certificate precum Energy Star 6.0, TCO 6.0 sau EPEAT Silver.

Pretul monitoarelor AOC gama Professional:

– AOC e2460Pxda 1199 RON (TVA inclus)

– AOC e2460Sxda 1149 RON (TVA inclus)

– AOC i2460Pxqu 1499 RON (TVA inclus)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!