AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Firmware oficial (beta) Android 4.3 pentru Galaxy S3 scurs online

Samsung GALAXY S3 Rosu (27)

La inceputul lunii septembrie la lansarea Galaxy Note 3, Samsung Electronics promitea o actualizare Android 4.3 pentru o parte din dispozitivele mobile de varf – Galaxy Note II , Galaxy S4 si Galaxy S III pana la finele acestui an. Daca pentru Galaxy S4 actualizarea este deja in curs de distribuire (clineti Vodafone Romania, chiar ne-au confirmat acest lucru), pentru Galaxy S III si Galaxy Note II ar trebui sa ajunga pana la finele acestei luni. Cel putin asa a promis producatorul sud coreean.

Update (4 noiembrie): Samsung Electronics a pornit upgrade-ul oficial la versiunea Android 4.3 pentru modelul Galaxy S3 (GT-i9300). 

In acest weekend un firmware oficial (beta) build I9300XXUGMJ9 pentru Galaxy S III ce are la baza Android 4.3, a fost scurs online. Se pare ca ROM-ul este destul de stabil si poate fi instalat manual, bineinteles, daca aveti cat de cat experienta in acest sens.

Va sugeram sa faceti un back-up inainte de a instala acest ROM test oficial, deoarece ar putea aparea anumite probleme (bug-uri).

Acest firmware indica faptul ca actualizarea oficiala, pe care Samsung ar trebui sa inceapa sa o distribuie pana la finele lui noiembrie, este tot mai aproape.

Descarca firmware-ul I9399XXUGMJ9

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!