SOFTWAREStiriTechTV

Aplicatia iTunes Movies, din 2019 pe televizoarele smart Samsung

Aplicatia iTunes Movies

Samsung Electronics a anuntat ca incepand de anul acesta va integra aplicatia iTunes Movies pe televizoarele sale smart (in peste 100 de tari) alaturi de suportul oficial pentru AirPlay 2 (va fi disponibil in 190 de tari). Astfel, Samsung devine primul producator care include aplicatia de filme si seriale si suport pentru tehnologia de streaming pe produse care nu apartin producatorului american Apple, produse ce nu sunt lansate sub brandul Apple.

Posesorii de televizoare smart Samsung care utilizeaza acest serviciu iTunes Movies, isi vor putea accesa propria librarie de filme, seriale si documentare. De asemenea, acestia vor putea cumpara sau inchiria continut video prin intermediul acestei aplicatii iTunes Movies dedicata televizoarelor Samsung Electronics. Apple detine una dintre cele mai mari oferte de continut 4K HDR prin intermediul iTunes Movies si odata cu lansarea aplicatie si suportul integrat pentru AirPlay 2, proprietarii de astfel de televizoare Samsung vor putea inclusiv sa faca streaming de pe telefoanele si tabletele lor cu iOS sau de pe laptopurile Mac pe TV-uri.

“Suntem nerabdatori sa aducem experienta iTunes si AirPlay 2 cat mai aproape de utilizatorii din intreaga lume prin intermediul televizoarelor smart Samsung, astfel incat utilizatorii de iPhone, iPad si Mac sa descopere o noua modalitate de a se bucura de continutul pe care il consuma – cu ajutorul celor mai mari ecrane de la ei din casa”, a declarat Eddy Cue, vicepresedinte senior Internet Software si Servicii Apple.

Televizoarele Samsung lansate in 2018 vor primi noua aplicatie iTunes Movies, cat si suportul pentru AirPlay 2 prin intermediul unui firmware update. Nu se stie deocamdata data cand acest nou firmware va fi distribuit, probabil din primavara.

“Ne mandrim cu faptul ca lucram cu lideri de top din industrie pentru a furniza consumatorilor cea mai larga gama de servicii de continut pe platforma noastra Smart TV. Am putea spune ca avem in acest fel o situatie ideala – detinatorii de televizoare smart Samsung si utilizatorii Apple au acces la si mai mult continut si functionalitati sporite prin intermediul iTunes si AirPlay”, a declarat Won-Jin Lee, vicepresedinte executiv al Visual Display Business Samsung Electronics.

Televizoarele lansate in 2019 vor fi livrate cu aceasta aplicatie gata preinslata, alaturi de suportul pentru AirPlay 2, incepand din primavara.

Un parteneriat mult-asteptat atat de utilizatorii de gadgeturi Apple, cat si de posesorii de smart TV-uri Samsung, parteneriat din care are toata lumea de castigat: acces la mai mult continut de calitate 4K HDR, muzica, documentare s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!