EvenimenteStiriTechTV

The Wall cu tehnologie Micro LED, prezentat de Samsung la CES2019

The Wall cu tehnologie Micro LED

La inceputul anului trecut (2018), Samsung Electronics prezenta noua tehnologie Micro LED integrata in ceea ce producatorul denumeste The Wall, display-ul de 146″ in diagonala cu rezolutie 4K

Samsung Electronics incepe 2019 prezentand saptamana aceasta, la CES2019, cele mai recente inovatii realizate cu ajutorul tehnologiei modulare Micro LED. Tehnologia revoluționara Micro LED prezentata in cadrul evenimentului a inclus: un nou ecran de 75″ si unul de 219″ – The Wall, care vine si cu alte dimensiuni, forme si configuratii pentru o noua generatie de ecrane modulare Micro LED.  Produs cu care Samsung a fost desemnata castigatoare la categoria CES2019 – Best of Innovation in 2019.

„Deja de zeci de ani, Samsung este lider în inovație în industria display-urilor. Tehnologia noastră Micro LED se află în fruntea următoarei revoluții a ecranelor, datorită display-urilor inteligente, customizabile care excelează în orice categorie de performanță. Micro LED de la Samsung nu are limite, doar posibilități nesfârșite”, a afirmat Jonghee Han, președintele Visual Display Business Samsung Electronics.

The Wall, noul televizor cu tehnologia Micro LED in variante de 75 si 219

Dispunând de tehnologie de vârf și de capabilități modulare, ecranele Micro LED Samsung oferă o calitate a imaginii superioară, indiferent de unghiul de vizionare, versatilitate și un design de neegalat. Aceste ecrane TV sunt alcătuite din module individuale de micro LED-uri auto-incandescente, care conțin milioane de chip-uri LED roșii, verzi și albastre, care emit lumină proprie pentru a produce culori strălucitoare pe ecran – oferind o calitate a imaginii de neegalat, care depășește orice tehnologie de afișare disponibilă în prezent pe piață.

Datorită structurii modulare a micro-LED-urilor, această tehnologie oferă flexibilitate în ceea ce privește dimensiunea ecranului, care permite utilizatorilor să-l personalizeze pentru a se încadra în orice cameră sau spațiu. Prin adăugarea modulelor Micro LED, utilizatorii își pot extinde ecranul la orice dimensiune dorită. Funcționalitatea modulară a micro-LED-urilor va permite utilizatorilor să creeze un display final, chiar și la dimensiunile neregulate de 9×3, 1×7 sau 5×1, care să se potrivească nevoilor lor spațiale, estetice și funcționale.

În plus, tehnologia Micro LED de la Samsung optimizează conținutul indiferent de mărimea și forma ecranului. Chiar și atunci când sunt adăugate mai multe module, display-urile Micro LED Samsung se pot scala pentru a mări rezoluția – păstrând în același timp densitatea pixelilor constantă. De asemenea, micro LED-ul poate suporta totul, de la conținut standard de 16:9, la filme 21:9 pe ecran lat, chiar și afișaje neconvenționale, cum ar fi 32:9 sau chiar 1:1 – fără a compromite calitatea imaginii.

În cele din urmă, pentru că ecranele cu Micro LED nu au rame, nu există limite între module – chiar și atunci când adăugați mai multe. Rezultatul are un efect uluitor, iar ecranul se va integra elegant în orice spațiu/mediu. Există posibilitatea de a crea alte design-uri, personalizabile, datorită noilor caracteristici ale funcției Ambient Mode.

Noua generatie de televizoare cu tehnologie Micro LED se alatura gamei de televizoare Samsung pe care producatorul o va lansa anul acesta si care va include inclusiv televizoare cu rezolutie 8K.

Oferta actuala de televizoare Samsung disponibila in retailul din Romania, o puteti gasi pe magazinul eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!