AndroidAPLICATIIStiri

Aplicatii de tip Android launcher recomandate pentru telefon sau tableta

Android Launcher

Recomandarile noastre de aplicatii de tip Android Launcher pentru smartphone si tablete.

Android permite costumizarea sa, in special prin intermediul aplicatiilor de tip Home Launcher, care ajuta sau schimba radical ecranul principal sau interfata grafica a telefonului / tabletei cu acest sistem de operare. Practic, sunt niste aplicatii care tin intr-o oarecare masura, locul interfetei stock Android.

Am ales pentru voi 5 astfel de aplicatii Android Launcher de pe Google Play, care sunt utile atat pe telefoanele high-end cat si pe cele ieftine, unele dintre ele sunt optimizate si pentru a putea fi utilizate pe tablete.

Holo Launcher

Pentru Android 2.2 si versiuni superioare cel mai adecvat este Holo Launcher pentru ca ofera un design asemanator versiunii Android 4.4, mai exact KitKat. Holo Launcher ofera un meniul de setari complex si il puteti costumiza dupa bunul plac.  Mai mult, Holo este atat de bine optimizat incat dispozitivul se misca foarte repede sub interfata sa.

Descarcati Holo Launcher de aici.

Zeam Launcher

Tot pentru  dispozitivele Android incepand cu verisunea 2.2 este compatibil si Zeam Launcher. Zeam ofera o interfata asemanatoare cu Go Launcher, insa este mai apropiat de Android-ul stock si ocupa foarte, forate putin spatiu pe telefoane.

Puteti sa descarcati launcherul Zeam de aici.

Nova Launcher

Pentru ICS (4.0) si versiuni superioare, cea mai buna aplicatie de tip launcher este Nova Launcher. Nova ofera in modul stock (necostumizat) un aspect absolut identic cu softul de baza (KitKat). Nova Launcher are foarte multe functii si se poate costumiza foarte elegant, suportand si teme.

Descarcati Nova Launcher de aici

Apex Launcher

Tot pentru versiuni superioare ICS-ului, Apex este asemanator lui Nova, insa acesta are mai multe teme disponibile. Meniu complex si compabilitatea la tablete sunt atuurile principale pentru Apex.

Descarcati Apex Launcher de aici

Epic Launcher

Un Android Launcher care aduce un strop de Android 4.4 KitKat (interfata similara) pe terminalele cu Android care ruleaza o versiune mai veche. Acest launcher este disponibil doar pentru telefoanele sau tabletele cu Android 4.0.3 sau o versiune mai noua.

Descarca Epic Launcher de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!