SmartphonesStiri

Google comercializeaza o varianta Moto G Google Play Edition

Moto G Google Play Edition

Google scos la vanzare saptamana aceasta o varianta Moto G Google Play Edition prin Google Play store, care nu e cu nimic diferit de Moto G lansat la jumatatea lunii noiembrie, a anului trecut. Singura diferenta ar putea fi faptul ca ruleaza o versiune de Android stock si ca cei ce il vor cumpara (momentan disponibil doar utilizatorilor din Statele Unite) se vor putea bucura de o actualizare de software ceva mai rapida. Oricum, varianta standard Moto G ruleaza o versiune de Android aproape stock, in plus de saptamana aceasta posesorii acestui model beneficiaza de actualizare Android 4.4.2, dupa cum se vede pe fotografia de sus.

Pentru ca romanii nu au acces la sectiunea hardware a magazinului online de pe Google Play store, iar telefonul Moto G nu a ajuns pe canale oficiale in Romania, singurul mod de al achizitiona ramane Amazon sau alte magazine online care livreaza in tara.

Pretul telefonului Moto G pe Amazon incepe de la £129.99 / $213.75 / €156.25 pentru modelul de 8GB, sau £159.99 $263 / €192.32 modelul de 16GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!