LaptopuriPC DesktopStiri

Apple anunta Macbook Pro Retina cu Force Touch si iMAC cu display Retina 5K de $1.999

Macbook Pro Retina cu Force Touch

Apple incepe comercializarea modelelor Macbook Pro Retina cu Force Touch si iMAC cu display Retina 5K.

Luni, 19 mai, Apple Inc a anuntat lansarea a doua noi produse – Macbook Pro Retina cu Force Touch si iMAC cu display Retina cu rezolutie 5K disponibil la un pret incepand de la $1.999. Noile modele sunt deja disponibile in magazinele Apple, online pe site-ul producatorului, sau de la resellerii autorizati Apple.

Philip Schiller a declarat ca este incantat de lansarea noului Macbook Pro de 15″ cu ecran Retina, care beneficiaza de noul trackpad Force Touch, de memorie flash mult mai rapida si de baterie cu o autonomie mai mare. Acest model vine in variante cu procesor quad-core Intel Core i7 de 2.2GHz sau 2.5GHz (Haswell), 16GB memorie RAM si placa grafica Inel Iris Pro. Pretul celor doua modele este de $1.999, respectiv $2.499.

Odata cu lansarea noului iMAC de 27″ cu ecran Retina 5K, mult mai multi clienti Apple se vor putea bucura de un astfel de iMAC, deoarece este un model ceva mai accesibil. Este disponibil la pretul de $1.999. Configuratia acestui model este urmatoarea: procesor quad-core Intel Core i5 de 3.3Ghz, 8GB memorie RAM si hard disk de 1TB.

Va recomandam, sa consultati oferta magazinului de retail eMAG, in ceea ce priveste produsele din gama Macbook Pro si iMAC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!