SmartphonesStiriTableteTech

Apple ar putea integra procesoare Intel in viitoarele iPhone-uri si iPad-uri

colaborare-intel-apple-procesoare-iphone-ipad

Este cunoscut faptul ca Apple nu mai doreste sa colaboreze cu Samsung si vice-versa, datorita seriei de procese intentate de cele doua companii, in care acestea se acuza reciproc de furt intelectual. Se zvoneste ca Apple ar fi negociat in aceasta saptamana posibiltiatea de a integra procesoare Intel in viitoarele modele de iPhone si iPad.

Intel si Apple sunt in discutii deschise de mai bine de un an de zile, dar pana in prezent nu s-a ajuns la un acod de colaborare, insa, conform unui articol publicat de Reuters la finele acestei saptamani, se pare ca managerul general de la Intel, domnul Sunit Rikhi, ar fi declarat recent ca grupul pe care il conduce este pregatit sa preia un contract foarte mare din segmentul de piata al dispozitivelor mobile. Intrebat daca este cumva vorba despre Apple, acesta a refuzat sa raspunda la intrebare.

La randul ei, compania cu sediul la Cupertino, a refuzat la randul ei sa discute despre aceasta posibilia colaborare cu Intel. La aceasta data nu se poate vorbi despre un contract semnat si nici de posiblitatea ca in 2013 iPhone 5S sau noile modele de tableta iPad, sa includa un astfel de chipset, dar tinand cont de faptul ca Intel echipeaza deja segmentul de Desktop PC al celor de la Apple, o astfel de colaborare pare probabila pentru viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!