StiriTablete

Samsung retrage ATIV Tab de pe piata germana, datorita cererii slabe

Tableta-Samsung-Ativ-Tab-Windows-RT

Samsung Electronics pare sa bata in retragere de pe piata germana, cu a sa tableta ATIV Tab (Windows RT), din cauza cererii slabe. Acest model nu este singur terminal care se vinde slab datorita noului sistem de operare si a neincrederi clientilor fata de aceasta versiune, precizeaza surse de peste ocean.

Intr-un raport dat publicitatii de CNET, se estimeaza ca Microsoft a livrat peste 1.25 milioane de tablete Surface RT, din care abia daca a vandut 750 de mii de unitati, iar daca la aceasta cifra se adauga si numarul de retururi, numarul tabletelor vandute ar fi si mai mic, mentioneaza aceiasi sursa. E drept ca Microsoft s-a aventurat intr-o zona, hardware, unde pana anul trecut nu au fost prezenti.

Analistii din piata indica catre lipsa de experienta a companiei pe acest segment, dar si faptul ca noua versiune Windows RT, necesita un interval de timp pana sa devina un sistem de operare matur/stabil, pentru tablete. Peste toate acestea se adauga si pretul tabletei, considerat necompetitiv in fata Apple iPad.

via BGR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!