SmartphonesStiri

Apple ar putea lansa in 2013 un model de iPhone mai accesibil

picture-011

Intr-o saptamana plina de gadget-uri datorita targului international CES 2013, ce are loc in aceste zile la Las Vegas si de la care Apple lipseste (la fel si Microsoft pentru prima data in istoria acestei expozitii de la infiintare), cum altfel putea sa ramana pe buzele expertilor, bloggerilor si al criticilor daca nu printr-un nou zvon.

Conform acestui zvon care circula in aceste zile prin presa (zvon pornit de publicatia ‘The Wallstrett Journal‘), Apple ar putea lansa in 2013, un model de iPhone ceva mai ieftin. Plauzibil, daca luam in considerare faptul ca, compania a lansat deja o varianta mai mica si mai ieftina a faimosului iPad.

Nu e pentru prima data cand Apple ia in considerare un astfel de model, mai ales ca piata actuala de smartphone-uri este intr-o continua schimbare (clientii vor device-uri cu ecran tot mai mare si cat mai ieftine, conform ultimelor studii de piata), iar Samsung castiga tot mai mult teren datorita diversitatii de device-uri oferite (pentru orice buzunar).

Daca acest zvon se va adeveri sau nu, noi nu avem altceva de facut decat sa asteptam si eventual sa speculam pe aceasta tema. Credeti ca este posibil ca in viitorul apropiat, Apple sa lanseze un iPhone care sa se comercializeze la un pret ceva mai accesibil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!