StiriTech

Apple Campus 2 se apropie cu pasi rapizi de inaugurarea din 2017. Iată cum arată acum!

Apple Campus 2

Acest proiect se pare că a fost în totalitate ideea lui Steve Jobs, unde, prin viziunea lui, acesta dorea să le ofere celor din interiorul companie, cât și celor din exterior, o altă lume, o altă abordare și o altă bucurie.

Este aproape de neimaginat cum acest Apple Campus 2 va fi în proporție de 80% eco-friendly (panouri solare). Adica, isi va genera singur mare parte din energia necesara functionarii lui. De ce? Pentru că în acest moment toate companiile mari investesc miliarde în dezvoltare de produse și soluții eco, care să respecte natura, să provină din materiale reciclabile și reciclate. Apple este in momentul de fata unul din producatorii de energie verde in Statele Unite si produce mai mult decat are nevoie.

Bazele noului campus Apple au fost puse pe hartie încă din 2006 de către Steve Jobs si, iata ca, la mai bine de 10 ani distanta, proiectul se apropie de finalitatea sa. Lucrarile de constructie la acest proiect grandios au incepute in urma cu cinci ani, iar termenul limita (de predare la cheie) este prima jumatate a lui 2017.

Cineva a fost de curand la fata locului pentru ne arata in ce stagiu al lucrarilor se afla Apple Campus 2 in acest moment. Realizat cu ajutorul unei drone, videoclipul ne ofera o imagine de ansamblu asupra stadiului in care se afla constructia campusului.

La final cateva date statistice despre Apple Campus 2:

  • 260.128 m² de spații pentru birouri
  • 712.246 m² alocați campusului
  • Centre de Cercetare & Dezvoltare
  • 9.290 m² de centre fitness
  • Auditorium cu 1000 de locuri, numit „Apple Theater”
  • Va funcționa 100% folosind energie naturală
  • Termenul limită de execuție este 2017

Voi ce părere aveți despre proiectul Apple?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!