SmartphonesStiri

Samsung Galaxy Note 7 „fara defect”, se vinde ca painea calda in Coreea

note7-galaxy

Conform publicatiei The Korea Herald, Samsung Elecronics se bucura de vanzari record in propria tara, in cele doua zile de cand compania a scos la vanzare noile unitati Galaxy Note 7 ce nu sunt afectate de defectul de fabrica al bateriei descoperit la modelele care explodeaza si deja retrase in mare parte din piata.

In cele trei zile de cand Samsung a reinceput vanzarea phablet-ului Galaxy Note 7, producatorul ar fi vandut peste 30.000 de unitati, adica, 10.000 de telefoane Note7 pe zi. Ceea se inseamna foarte mult pentru un producator de smartphone-uri. Daca acest ritm se va mentine sau va creste treptat pe tot parcursul acestei luni, in Coreea de Sud, Samsung ar putea comercializa peste 300.000 de telefoane numai in propria tara.

Se pare ca lumea nu este atat de speriata de nenumaratele explozii de Galaxy Note 7 inregistrate pe mai multe continente de pe glob si nici de faptul ca au aparut rapoarte in presa care sugerau ca si noile unitati de Note7 (fara defectul la baterie) ar avea probleme de supra-incalzire si pierdere de energie.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!