AccesoriiStiriTech

Apple iWatch nu va fi comercializat mai repede de jumatatea lui 2014

Concept design ceas Apple iWatch

Apple pare sa fi pierdut lupta cu Samsung Electronics pe segmentul smartwatch si cand spun lupta, ma refer la faptul ca Samsung Galaxy Gear e pe cale sa fie lansat in maxim o saptamana, in cadrul evenimentului Samsung Mobile Unpacked 2013, ce va avea loc la Berlin, pe data de 4 septembrie. In timp ce ceasul inteligent al celor de la Apple, conform bursei zvonurilor, nu se va lansa mai repede de jumatatea anului viitor.

Apple este recunoscuta ca o companie care necesita mult timp pana sa lanseze un anume produs, dar cel putin atunci cand o face, clientii sai sunt mai mult decat multumiti de calitatea produselor lor.

In cazul in care iti doreai un ceas de mana inteligent de la Apple, ei bine, va trebui sa mai astepti cel putin 5-6 luni de zile, deoarece producatorul american este abia in procesul de a aduce ingineri, designeri si specialisti, in cadrul companiei pentru acest proiect.

Surse de peste ocean, spun ca Apple iWatch (daca aceasta va fi denumirea lui pana la urma, stim foarte bine ca Apple nu prea detine controlul pe aceasta denumire) ar putea fi comercializat abia de la jumatatea lui 2014, la un pret undeva intre $150 – $230. Aceleasi surse spun ca iWatch ar putea inlocui linia de iPod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!