SmartphonesStiriTablete

Tableta Google Nexus 7 2013 si HTC One Mini pe stoc la QuickMobile

tableta-nexus7-2

Noul model de tableta Google Nexus 7 lansat in luna iunie, este incepand de saptamana aceasta pe stoc la QuickMobile in doua variante WiFi – de 16GB, respectiv 32GB.

Google Nexus 7 16GB este listata la pretul de 1.179 lei, in timp ce modelul de 32GB costa 1.379 lei. Din luna septembrie va fi disponibila si varianta 4G de 32GB in Romania, dar deocamdata nu avem informatii cine sau unde va fi disponibila. Totusi, vom incerca sa luam legatura cu reprezentatii Asus Romania, cu toate ca e cam dificil sa discuti cu ei.

Tableta Nexus 7 2013 este dotata cu un ecran IPS cu rezolutie Full HD (1920×1080), un procesor quad-core de 1.5GHz si 2GB de RAM, doua camere foto: una spate de 5 megapixeli si una frontala de 1.2 megapixeli, precum si sistemul de operare Android 4.3 Jellybean.

Tot la QuickMobile a intrat pe stoc si smartphone HTC One Mini, testat de noi saptamana trecuta si al carui review l-am publicat la inceputul acestei saptamani, impreuna cu o comparatie cu celalalt mini – Samsung Galaxy S4 mini.

HTC One Mini este disponibil prin QuickMobile la pretul de 2.099 lei, cu 300 de Lei mai mare, decat ne asteptam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!