EvenimenteSmartphonesStiri

Apple la primul tweet pe Twitter desi are cont inca din 2011 (Premiera!)

Apple

Apple este recunoscuta ca o companie care nu prea comunica cu fanii sai pe retelele de socializare preferand alte canale de comunicare cu acestia. Un astfel de exemplu il reprezinta reteaua Twitter.

Desi Apple are cont inca din 2011 pe Twitter, compania americana nu a postat niciun tweet pana saptamana aceasta.

Primul sau tweet pe retea a fost postat pe data de 10 septembrie, cu prilejul lansarii telefoanelor iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max.

Tweetul contine textul „Introducing the new triple-camera system on iPhone 11 Pro. Pre-order on 9.13. Expand for more.” si este insotit de un clip de 15 secunde care promoveaza camera foto a telefonului iPhone 11 Pro.

Pe acelasi tweet Apple a continuat sa posteze alte doua clipuri promotionale sub forma de reply la primul sau tweet, postari care promoveaza bateria si camera duala a telefonului iPhone 11.

O alta premiera a celor de la Apple a reprezentat-o evenimentul de lansare in sine, care pentru prima data in istoria companiei a fost transmis in direct pe platforma YouTube.

Daca pana acum Apple era considerata o companie cu circuti inchis, exclusivista, in ultimii ani sub conducerea lui Tim Cook compania a inceput sa devina o companie tot mai deschisa publicului, comunica mult mai deschis si colaboreaza inclusiv cu cei mai mari competitori ai sai: Microsoft, Google etc, desi pe vremea lui Steve Jobs prefera sa evite mentionarea brandurilor concurente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!