StiriTech

Apple s-a apucat sa vanda energie verde, deoarece produce prea multa

Apple-Inc-store

Despre Apple se cunoaste faptul ca este una dintre cele mai mari companii din sfera tehnologiei care produce anual venituri exorbitante din vanzarea de tablete, telefoane, ceasuri inteligente si in general cam tot ce este posibil pe acest segment al pietei, inclusiv aplicatii, software si servicii.

Pentru a economisi bani si pentru mai multa independenta odata cu ridicarea noului sau sediu Apple a investit sume substantiale in panouri solare, hidrocentrale, centrale geotermale si alte surse de energie nepoluanta pentru a-si alimenta centrele sale.

Apple a ajuns sa produca atat de multa energie verde, incat a fondat o noua filiala numita Apple Energy LLC pentru a putea vinde surplusul de energie generata.

Aceasta miscare inseamna desigur pasirea intr-un nou domeniu, unde Apple pare ca ar vrea sa se extinda cat mai mult, devenind de ce nu chiar unul dintre furnizorii principali de electricitate, daca e sa luam in considerare faptul ca intr-un viitor apropiat sau mai indepartat comercializarea de gadget-urile ca si business ar putea vedea un regres, in timp ce energia electrica ramane o sursa destul de sigura de venit. Si cine stie? Poate ca in vreo 15-20 de ani, factura pentru electricitate va veni chiar de la Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!