AndroidSOFTWAREStiriWearable

Moto 360 nu va primi update la Android Wear 2.0

Moto 360 nu va primi update la Android Wear 2.0

Moto 360 nu va primi update la Android Wear 2.0

Anul acesta in cadrul evenimentului Google I/O 2016 (o conferinta anuala destinata dezvoltatorilor), printre multele inovatii si tehnologii noi, s-a anuntat si lansarea noii versiuni Android Wear care va sosi cu o sumedenie de noutati precum bug fix-uri, noi fete de ceas si mai mult material design implementat interfetei grafice a sistemului.

Totusi, anumiti utilizatori de smartwatch, posesorii primei generatii de Motorola Moto 360 nu se vor putea bucura de acest update, conform unui anunt facut recent de catre producator.

“Din nefericire,prima generatie de Moto 360 nu va primi noul update 2.0” au confirmat reprezentantii Motorola pe contul oficial de pe Twitter.

Dar sa nu blamam inca dezvoltatorii. Cel mai probabil Moto 360 nu va primi Android Wear 2.0 de la Google deoarece hardware-ul acestui smartwatch nu ar putea asigura puterea de procesare necesara rularii noului sistem de operare, iar in continuare, cu update sau fara, prima generatie de Moto 360 ramane un smartwatch elegant, cu constructie premium si functionalitate buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!