StiriWearable

Apple Watch S, mai subtire, mai rapid si mai elegant

Apple Watch S

Primul Apple Watch a fost recunoscut ca un smartwatch de exceptie, nu doar de catre fanii Apple, dar si de catre cei care apreciaza un design frumos si elegant. Totusi, ceasul fiind la prima generatie a avut si unele neajunsuri, cum ar fi grosimea, durata de viata a bateriei si faptul ca watchOS este un sistem tanar, dezvoltatorii neavand mult timp la dispozitie pentru a experimenta fuziunea dintre hardware-ul si software-ul smartwatch-ului.

Trecand peste aceste aspecte, sa ne indreptam privirile spre viitorul smartwatch de la Apple. De precizat ca noua iteratie s-ar putea numi Apple Watch S, respectand, probabil, traditia de denumiri a gigantului din Cupertino.

Schimbarea pentru tehnologia de display promisa pentru iPhone pare ca se va materializa mai curand pe smartwatch, acesta trecand de la tehnologia OLED la Micro LCD, tehnologie care va facilita consumul mic de baterie. Cat despre hardware, se asteapta schimbari importante pentru a putea sustine noua versiue watchOS anuntata la WWDC la inceputul acestei luni.

Odata cu consumul mai mic de resurse, facilitat de noul display si de viitorul sistem de operare destinat ceasului, bateria va putea fi subtiata, dand un aspect suplu si elegant acestuia.

Detaliile sunt inca neclare, dar viitorul arata promitator si va vom tine la curent cu ultimele vesti legate de urmatorul Apple Watch fie care va purta denumirea Watch S sau Watch 2.

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!