Galaxy S7 Edge Olympic Edition, modelul Samsung dedicat olimpiadei de vara, Rio 2016

1

Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Anul acesta jocurile olimpice de vara vor avea loc la Rio, in Brazilia, iar Samsung Electronics este unul din sponsorii principali ai evenimentului, motiv pentru care producatorul sud coreean pregateste o editie speciala a modelului cu ecran curbat pe margini, dedicata evenimentului sportiv.

Chiar daca nu a fost inca anuntat oficial, Galaxy S7 Edge Olympic Edition, va fi lansat pe piata in editie limitata, la fel ca si modelul lansat de curand cu insemnele lui Batman, in parteneriat cu DC Comics.

Galaxy S7 Edge Olympic Edition va avea cel mai probabil aceleasi caracteristici hardware ca si Galaxy S7 Edge, diferentele fiind facute la capitolul estetica, unde se va putea distinge logo-ul Comitetului International Olimpic (cele 5 cercuri intrepatrunse), logo albastru ce va fi imprimat pe spatele telefonlui, chiar sub stratul de sticla Gorilla Glass 4. Aceleasi accente de albastru se vor regasi si in jurul camerei foto si a blitului de pe spate.

De asemenea, Galaxy S7 Edge Olympic Edition va sosi cu o serie de aplicatii cu tematica CIO si o tema special creata pentru Olimpiada de la Rio (5 – 21 August 2016), toate gata preinstalate in telefon. Probabil si cutia in care va fi livrat telefonul va purta aceleasi insemne olimpice.

Ne asteptam ca toti sportivii care pariticipa la jocurile olimpice de vara din Brazilia, sa primeasca cadou din partea sponsorului un astfel de smartphone.

Articolul precedentHuawei lucreaza la dezvoltarea propriului sistem de operare?
Articolul următorApple Watch S, mai subtire, mai rapid si mai elegant

1 COMENTARIU

  1. un telefon mai deosebit, dar păcat că nu se aduce oficial în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.