AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Ascend P6 primeste actualizare Android 4.4

dscf2378

Ascend P6 primeste actualizare Android 4.4 in China, posibil sa ajunga si in Romania in viitorul apropiat.

Anuntat in vara lui 2013 ca cel mai subtire si mai usor smartphone din lume, Ascend P6 este unul din cele mai populare telefoane de pe piata noastra, conform voturilor acordate de voi in campania „Telefonul anului 2013” realizata de Gadget Talk Romania.

Cu toata popularitatea lui, posesorii de Ascend P6 nu se pot bucura de cea mai noua versiune de Android de la Google, deoarece, ca mai toti producatorii, au probleme de distribuire a actualizarilor de software.

Spre sfarsitul anului trecut se zvonea ca Huawei va incepe distribuirea unei actualizari Android 4.4, inca din luna ianuarie a lui 2014, din pacate pentru cei ce detin acest smartphone acest lucru nu s-a intamplat nici pana astazi.

Abia de saptamana aceasta Huawei distribuie un software update KitKat clientilor sai din China, urmand ca softul sa devina disponibil la nivel global, numai in cazul in care nu vor fi probleme tehnice pe piata locala de la ei.

Vom reveni cu informatii legate de actualizarea de software Android 4.4 pentru modelul Ascend P6, atunci cand va fi disponibila in Romania.

Telefonul Huawei Ascend P6 inca este disponibil pe piata noastra prin magazinele online de retail precum eMAG.

2 Comments

  1. Mie mi-a aparut astazi actualizarea. Telefonul e luat de pe emag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!