Asistentul personal Allview AVI, disponibil de azi pe toata gama X4 Soul

7

Asistentul personal Allview AVI

AVI, asistentul vocal creat de echipa Allview, va putea fi accesat de pe toate terminalele gamei X4 Soul. AVI a fost recent lansat într-o nouă versiune,  disponibilă în trei variante de limbi (română, engleză și poloneză), cu o interfață îmbunătățită și cu o capacitate sporită de a învăța contextul în care este utilizat.

Pe lângă terminalele X4 Soul Infinity, X4 SoulVision și V3 Viper, AVI va fi disponibil începând de astăzi și pe X4 Xtreme, X4 Soul, X4 Soul Style, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S și X4 Soul Mini.

„AVI este un asistent personal dezvoltat exclusiv pentru terminalele Allview. Am început anul trecut cu un proiect pilot ambițios, care va atinge anul acesta noi orizonturi. Aplicația se dezvoltă etapizat și am ajuns în momentul în care putem extinde utilizarea asistentului vocal pe toate telefoanele din gama X4 Soul. Este un proiect cu viziune pe termen lung, echipa noastră de cercetare și dezvoltare va continua să adauge noi capabilități și funcții lui AVI”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale high-end din gama Allview.

Articolul precedentPretul telefonului Archos Diamond Omega, in Romania
Articolul următorAdata Technology lanseaza carcasa ED600, pentru protejarea HDD externe

7 COMENTARII

  1. Încă se dezvoltă dar sunt sigur că are șanse să fie folosit la momentul acesta 💯 la 💯 pe modelele High-end al celor de la Allview. Tot respectul pentru acest asistent personal și îmi imaginez cum o persoană în vârstă din România îl folosește pentru activități uzuale, perfect, doar apasă de două ori butonul ”home” apoi spune in gura mare ce dorește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.