HardwareStiri

ASRock dezvaluie placa de baza FM2A85X-ITX

as1

ASRock a lansat prima placa de baza mini-ITX din industrie ce are un total de 8 porturi SATA 6 Gb/s (unul din ele fiind eSATA 6 Gb/s). Noua FM2A85X-ITX, dupa cum sugereaza si numele, este o placa de baza pentru socket-ul FM2, bazata pe chipset-ul AMD A85X, in formatul mini-ITX.

Totul pe placa este situat exact unde ti-ai dori sa fie: socket-ul pentru APU-ul localizat central este „hranit” de un relativ puternic VRM cu 6-faze ce se alimenteaza de la un conector ATC cu 24 de pini si un conector CPU de 4 pini.

Socket-ul APU, ce suporta actualele APU-ri „Trinity” din seria A de la AMD, si probabil viitoarele APU-uri de maine denumite „Richland”, este interconectat cu doua sloturi DDR3-DIMM si suporta un maxim de 32 GB memorie dual-channel DDR3-1866; si singurul slot de expansiune, un PCI-Express 2.0 x16. AMD A85X FCH interconecteaza sapte porturi interne SATA 6 Gb/s (cu suport RAID 0/1/10), si un port eSATA 6 Gb/s. Conexiunile pentru display includ dual-link DVI, D-Sub, SI HDMI.

Placa incorporeaza un total de patru porturi USB 3.0 (doua pe panoul din spate, doua prin headere). Gigabit Ethernet, audio HD pe 8-canale, mufa PS/2 pentru tastatura, si o multime de porturi USB 2.0/1.1 sunt responsabile pentru restul conecticii. Se asteapta ca placa ASRock FM2A85X-ITX sa aiba un pret in jurul valorii de 110 dolari.

as2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!