SOFTWAREStiri

Microsoft a pus in vanzare noul pachet Office 2013

Steve Ballmer Pachetul Office 2013

Anuntat neoficial inca de anul trecut, pachetul Microsoft Office 2013 este de astazi dipsonibil in varianta: Office Home & Student 2013; Office Home & Business 2013; Office Professional 2013 sau individual impartit pe pachete in functie de optiunile fiecaruia.

In plus puteti opta pentru varianta ‘all inclusive,’ prin pachetul Office 365 Home Premium care costa 100 dolari / an sau 10 dolari/luna sau puteti achizitiona doar aplicatiile pe care le doriti din aceste pachete: Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access toate la pretul de 110 dolari, mai putin aplicatia OneNote care costa 70 de dolari.

Cei ce opteaza sa achizitoneze unul din aceste pachete primeste minute internationale in Skype si spatiu pe cloud in serviciul SkyDrive.

„This is a fundamental shift in our business that began several years ago and continues today with the release of Office 365 Home Premium. This is a brand new Office never experienced before,” a spus Steve Ballmer pe blog-ul oficial.

Mai aveti optiunea de a testa gratuit timp de o luna de zile versiunea trial a pachetului Office 365 Home Premium in care sunt incluse toate aplicatiile mai sus mentionate. Microsoft Office 2013 poate fi instalat pe PC, Mac si alte cateva device-uri alese de Microsoft (probabil toate tablete cu Windows 8, inclusiv tableta Surface).

preturi Microsoft Office 2013

sursa Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!