MonitoareStiri

ASUS anunta monitorul LCD PA249Q ProArt Series

118a

ASUS a anuntat astazi monitorul LCD PA249Q ProArt Series, un display profesional de 24-inch care este pre-calibrat din fabrica pentru o precizie a culorii necompromisa, direct din cutie. Monitorul LCD PA249Q ProArt Series are o rezolutie nativa de 1920 x 1200 cu un aspect 16:10 si prezinta tehnologia de display AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) pentru o imagine stralucitoare si vibranta cu unghi de vizualizare larg de pana la 178 grade. PA249Q incorporeaza de asemenea si tehnologiile ASUS Smart Contrast Ratio, si ASUS QuickFit Virtual Scale si Splendid Video Intelligence pentru o imagine imbunatatita calitativ.

Monitorul LCD ASUS PA249Q ProArt Series este LED backlit si prezinta tehnologia pentru display AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) pentru o reducere a energiei consumate, o acuratete superioara a culorii si un backlight crescut pentru o imagine mai stralucita per ansamblu.

Monitorul LCD PA249Q ProArt Series are porturi: DisplayPort, HDMI, DVI-D si D-Sub, putand afisa continut de la o a doua intrare in acelasi timp. Modul Picture-in-picture afiseaza continutul de la a doua intrare simultan intr-o fereastra intr-unul din colturile ecranului, in timp ce modul picture-by-picture imparte ecranul pe mijloc pentru a afisa continutul celor doua surse video una langa alta.

PA249Q inglobeaza de asemenea un hub USB 3.0 cu patru porturi pentru o viteza de pana la 10 ori mai mare decat USB 2.0 Monitorul este montat pe un stand versatil ce suporta înclinare, rotire, pivotare si ajustare pe inaltime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!