StiriTech

COSMOTE introduce tehnologia HD Voice in serviciile sale

cosmote-hd-voice

Din aceasta saptamana clientii COSMOTE Romania pot beneficiaza de cea mai importanta evolutie a tehnologiei de comunicare vocala din ultimele doua decenii,este vorba de lansarea tehnologia HD Voice, care permite o calitate audio mult superioara, printr-o diferentiere crescuta a conversatiei fata de zgomotul de fundal, sporind acurateţea apelului si aproape creand impresia ca, persoana cu care discuta se afla in aceeasi incapere.

Standardul de telefonie HD Voice nu doar îmbunătăţeşte claritatea şi naturaleţea convorbirii, ci şi conferă un sentiment de comunicare transparentă, facilitând recunoaşterea vocii interlocutorului. De asemenea, această tehnologie oferă o diferenţiere mult mai bună a sunetului. Clienţii pot experimenta acum o calitate sporită a apelurilor vocale, pe măsură ce noul serviciu oferă o interacţiune la distanţă capabilă chiar să transmită emoţie, prin inducerea unui sentiment de proximitate între apelanţi”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Cateva dintre avantajele comunicarii prin HD voice:

  • imbunatatirea claritatii si a naturaletii convorbirii;
  • conferirea unui sentiment de comunicare transparenta, faclitandu-se recunoasterea vocii interlocutorului;
  • inducerea unui sentiment de apropiere intre cei doi apelanti;
  • reducerea zgomotului de fundal.

Serviciul HD Voice este disponibil din data de 15 aprilie in toata tara si poate fi utilizat doar intre doua telefoane cu suport pentru HD Voice, deoarece apelurile se efectueaza prin intermediul tehnologiei 3G.

In prezent 25 modele de terminale compatibile, printre care smartphone-uri Apple, Nokia, Sony, HTC, LG. Pentru o lista completa accesati acest link, iar aici gasiti cateva sample-uri de apeluri efectuate cu sau fara HD Voice.

Efectuarea unui apel HD voice nu implica costuri suplimentare fata de un apel de voce standard si nu necesita nici o actiune din partea clientilor Cosmote fie ei abonati sau utilizatori de Cartela Cosmote. Efectuarea unui apel HD voice este posibila doar la nivel national pentru apelurile in reteaua Cosmote .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!