HardwareStiri

ASUS anunta placa sa video GeForce GTX Titan

115a

ASUS a anuntat azi placa video GeForce GTX Titan, bazata pe arhitectura super-performanta NVIDIA Tesla K20X. Noua placa furnizeaza gamerilor si entuziastilor multimedia, performanta celui mai puternic GPU din lume. Este optimizata pentru DirectX 11.1 si PCI Express 3.0, cu un ceas al GPU-lui de 876MHz atins cu ajutorul tehnologiei NVIDIA GPU Boost 2.0. ASUS GeForce GTX Titan ofera 6 GB de memorie GDDR5 tactata la 6000 MHz.

Inglobeaza puterea grafica avansata necesara pentru a putea savura urmatoarea evolutie din tehnologia jocurilor si multimedia in standarde mult peste full HD 1080p. ASUS GeForce GTX Titan foloseste un singur GPU tactat la 876 MHz. Tehnologia NVIDIA GPU Boost 2.0 „ghideaza” ceasul GPU-lui, activand frecvente mai mari ale nucleului, asigurand in acelasi timp stabilitate si eficienta termala. Utilizatorii pot de asemenea sa modifice frecventele, profilele de consum, si sa controleze temperaturile GPU prin intermediul interfetei NVIDIA GPU Boost 2.0.

ASUS GeForce GTX Titan foloseste un design derivat de la tehnologia NVIDIA Tesla K20X. Placile video NVIDIA Tesla sunt populare in aplicatii ale supercomputer-lor folosite de profesionistii in grafica, designeri, si cercetatori din intreaga lume. ASUS GeForce GTX Titan foloseste 2688 de core-uri CUDA si o interfata a memoriei de 384-biti pentru memoria video de 6 GB GDDR5, care este tactata la 6000 MHz. Asadar, livreaza o putere ce poate usor sa suporte cele mai avansate jocuri si continut multimedia in rezolutii peste 2560 x 1600. Mai mult, asigura o performanta DirectX 11.1 fluenta, chiar si cu toate efectele si setarile grafice setate la maxim.

Pentru gamerii si entuziastii graficieni ai PC-ului, aceasta se contureaza ca fiind viitoarea alegere pentru noua generatie de entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!