LaptopuriStiri

Google anunta Chromebook Pixel, laptopul cu cea mai mare densitate a pixelilor din lume si ecran tactil

image

Atunci cand au aparut primele informatii despre posibilitatea ca Google sa lanseze Chromebook Pixel, toata lumea a fost sceptica in privinta existentei acestui laptop. Iata ca astazi, marele motor de cautare a anuntat laptopul cu cea mai mare densitate a pixelilor (239 ppi) dintre toate laptopurile existente pe piata la aceasta data.

Ecranul, unul tactil, format din 4.3 milioane de pixeli, ofera o claritate superioara a imagini la unghiuri mari de vizualizare si la o rezolutie de  2560×1700. Carcasa este construita dintr-un aliaj de aluminiu anodizat ce ii ofera laptopului o suprafata fina si durabila in acelasi timp. Cu difuzoare stereo ascunse sub tastatuta iluminata de tehnologia LED si ajutate de 3 microfoane care ajuta la anularea zgomotului de fundal, laptopul ofera o calitate superioara a sunetului.

Chromebook Pixel este adreseaza in special utilizatorilor de servicii cloud, este echipat cu un procesor Intel Core i5, vine cu conectivitate WiFi, LTE si dispune de 1TB spatiu pe cloud gratuit timp de 3ani de zile de la data achizitiei. Pe partea de software laptopul ofera acces la toate aplicatiile Google: Search, Youtube, Gmail, Google+ si altele.

httpvh://youtu.be/j-XTpdDDXiU

Pretul laptopului Chromebook Pixel este de $1300 pentru modelul WiFi si $1450 pentru versiunea cu 4G LTE si va fi livrat incepand cu luna aprilie in SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!