PC DesktopStiri

ASUS Chromebox, PC-ul de mici dimensiuni cu sistemul Chrome OS

ASUS Chromebox un PC de mici dimensiuni dotat cu tot eco-sistemul de aplicatii si servicii Google. Noul Chromebox de la ASUS ofera o experienta Chrome OS originala intr-un „ambalaj” mic, foarte mic.

Asus-Chromebox

 

ASUS Chromebox este un dispozitiv mic, dar are in consistenta componente foarte utile si inteligente. Noul device va primi o sincronizare instantanee cu serviciile Google. In plus, noul Chromebox ofera 100 GB in cloud prin conectarea la contul Google de pe orice device.

Chromebox de la ASUS este cel mai mic PC ce ruleaza Chrome OS pana in momentul de fata. Cu Chromebox de la ASUS puteti folosii aplicatii populare si jocuri fara sa aveti o conexiune la internet. Practic, este cuvantul ce-l defineste cel mai bine, fiind un dispozitiv mic si inteligent, il puneti intr-o geanta si puteti sa va folositi de el oriunde, pentru ca il puteti conecta la un monitor.

La capitolul conectivitate si conectoare device-ul are Wi-Fi dual-band ce suporta retele b/g/n, 4 proturi USB 3.0, HDMI, DisplayPort si  card reader SD. Device-ul este compatibil cu ecrane duble si poate reda imagini de pana la Ultra HD (4K).

asus-chromebox

ASUS Chromebox este echipat cu procesoare din generatia a patra de la Intel, ce vor oferi o buna experienta Chrome OS. Noul device dispune de insant boot-up, care va va oferii productivitate si un timp mai mic consumat.

Nu sunt disponibile informatii despre lansarea device-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!