HardwareStiri

Axiomtek anunta placa de baza Mini-ITX MANO831 Atom „Cedar Trail”

mm1

Axiomtek anunta MANO831, prima sa placa de baza Mini ITX proiectata sa suporte recentul procesor dual core D2550 Intel Atom, tactat la 1,8 GHz cu chipset-ul Intel NM10 Express chipset. MANO831 este o alegere excelenta pentru clientii ce au nevoie de o solutie tipica pentru a asigura o mai buna eficienta cu un cost mai redus. Doua sloturi de memorie DDR3 SO-DIMM implementeaza pana la 4 GB de memorie sistem.

mm2

Placa mini ITX de talie industriala are integrat acceleratorul grafic Intel Graphics Media 3650, motor grafic ce integreaza caracteristici precum DX9 si OGL 3.0 pentru a suporta content bogat HD si pentru a furniza mufe ca DVI-D, VGA, si LVDS cu vedere duala suportata. Luand in considerare diversele cerinte, vine cu ambele sloturi, atat PCI cat si PCI Express Mini Card. Placa este o buna alegere pentru centrele de sanatate, pentru jocul mobil, entertainment digital, s.a.

Ireprosabila MANO831 vine cu optiuni complete de I/O, incluzand patru porturi COM (2 x RS-232, 2 x RS-232/422/485), sapte porturi USB 2.0, doua porturi Gigabit Ethernet, DVI-D, LVDS, VGA, HD audio, doua interfete SATA-300, Digital I/O, PCI, si PCI Express Mini Card. Mai mult, TPM 1.2 este de asemenea integrat in aceasta placa pentru aplicatii ce au nevoie de mai multa securitate.

Axiomtek MANO831 va fi disponibila cam pe la inceputul lunii Martie, 2013.

mm3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!