HardwareStiri

Cooler Master anunta carcasa CM Force 500

c1

CM Force 500 este prima dintr-o serie cu totul noua de carcase de la Cooler Master: CM Force. Aceste carcase negre, clasice si accesibile vor ajunge in Europa in curand iar CM Force 500 va fi prima. Desi pretul se situeaza undeva in jurul valorii de 40 de euro, aceasta carcasa ofera o multitudine de carcateristici dintre cele mai recente.

Fiecare PC modern necesita o racire decenta pentru a face fata componentelor ce tind sa devina din ce in ce mai calde. Cu CM Force 500 veti fi asigurat din aceasta privinta, prin prisma faptului ca puteti instala pana la 6 ventilatoare, 2 din ele de 120 mm pot fi instalate frontal. Chiar mai impresionant este faptul ca aceasta carcasa ofera un mare grad de libertate pentru adoptarea racirii cu apa. Suporta un radiator de 240 mm sau unul de 120 mm sau aveti optiunea sa instalati 3 radiatoare de 120 mm. Aceasta carcasa este pregatita pentru orice ati arunca catre ea.

c2

Nu degeaba aceasta carcasa ofera excelente optiuni pentru racire. Ofera spatiu pentru gazduirea unei multitudini de hardware high-end. Teoretic, CM Force 500 poate acomoda orice placa video de pe piata; nici monstruosul HD7990 nu creaza nici un fel de problema. Pe langa asta, aveti posibilitatea de montare a sursei in partea superioara a carcasei. Desigur exista spatiu amplu pentru a ascunde cablurile, oferind un aspect curat, pe deplin meritat de aceasta carcasa.

CM Force 500 va fi disponibila in Europa incepand cu mijlocul lui Februarie (s-ar putea sa difere in functie de regiune) pentru un pret recomandat de 40 de euro.

c3

c4c5

c6

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!