EvenimenteStiri

Banat Summer Hackathon 1 – 3 August, 2014

Banat Summer Hackathon

Unul din cele mai importante start-up hub-uri din Romania, si cu siguranta cel mai important din zona de vest (Banat), Timisoara Start-up Hub invita in perioada 1 – 3 august, toti pasionatii de programare la Banat Summer Hackathon 2014.

Dupa succesul adus de evenimentele Tim Teen IT Summer School, ECAHack, Timisoara Summer Hack, comunitatea TiMO Dev Group lanseaza o noua provocare vara aceasta. Un eveniment focusat pe dezvoltarea de aplicatii si jocuri pentru cele mai noi tehnologii mobile si wearable.

Participantii la Banat Summer Hackathon vor avea posibilitatea de a programa pentru o serie de dispozitive, inclusiv prototipuri Google Tango & Mozilla Firefox Phone, Google Glass, Sony SmartWatch 2, Estimote beacons, AR drones (Parrot with AR SDK) and robotic toys (Sphero).

La eveniment vor lua parte experti tech din Timisoara si alte zone, experti ce vor servi ca mentori, membrii in juriu si speakeri in cadrul Banat Summer Hackathon 2014.

Echipele care vor dezvolta cele mai interesante proiecte pentru device-urile mai sus mentionate, vor fi premiate de catre Alcatel cu cele mai noi terminale din gama One Touch.

Participantii la eveniment vor trebuie sa achite o taxa de 50 lei, suma in schimbul careia vor beneficia de doua pranzuri, o cina, racoritoare si snack-uri in weekend-ul 1 – 3 august.

Mai multe informatii despre acest hackathon gasiti aici. Pentru inregistrari online accesati link-ul thttp://bit.ly/BSHackRegForm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!