SmartphonesStiriTableteTech

Batalia Titanilor abia la inceput de drum

Google vs Apple vs Microsoft

Google a lansat noua versiune de Android 4.1 Jelly Bean, odata cu prima tableta Google Nexus 7 la finele lunii iulie in cadrul conferintei internationale a developerilor – Google I/O 2012. De atunci si pana astazi, compania a vandut deja milioane bune de unitati, iar conform ultimelor scurgeri de informatii, urmeaza sa scoata o varianta de 32GB pe data de 29 octombrie.

  • Review la tableta Google Nexus 7

Desi, Google a crescut foarte mult in ultimii ani pe piata sistemelor de operare mobile cu al sau Android, batalia pentru suprematie este abia la inceput. Spun asta pentru ca Apple se pregateste sa lanseze un mini iPad, ce va fi lansat pe 23 octombrie in Statele Unite si care pare sa devina in scurt timp o concurenta mai mult decat serioasa pentru tableta Nexus 7, asta si datorita pretului foarte mic in comparatie cu celalalte iPad-uri.

In plus la doar 3 zile distanta (26 octombrie), Microsoft va lansa noile sisteme de operare Windows 8 si Windows Phone 8 si odata cu ele vor fi anuntate o groaza tablete si telefoane noi, printre care si tabletele Microsoft Surface. Printre producatorii inscrisi pe lista Microsoft se afla, Lenovo, Dell, HP, Huawei, Samsung, HTC, Asus si lista poate continua.

In urmatorii 3 – 5 de ani de zile se va da o batalie „epica” intre acesti titani, in lupta pentru suprematia din segmentul de piata – mobile, o lupta in care noi (clientii) vom avea un cuvant greu de spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!