BreakingSmartphonesStiri

Imagini cu un presupus Sony Nexus X au fost urcate pe site-ul Picasa

Presupus telefon Sony Nexus X 1

Inca de la inceputul primaveri sau auzit primele zvonuri, cum ca, Google ar avea intentia de a scoate anul acesta mai multe device-uri sub brand-ul Nexus, printre care doua tablete si mai multe telefoane.

Dupa cum stim primul device, tableta Nexus 7, a fost lansata deja, inca din luna iulie impreuna cu producatorul taiwanez Asus, iar mai nou se aud zvonuri tot mai clare despre un telefon Nexus produs de LG.

Baietii de la PocketDroid au primit in luna august informatii care sugerau ca operatorul japonez NTT Docomo va lansa pana la finele acestui an trei telefoane Nexus si anume: Sony Xperia Nexus (model SO-04E), LG Optimus Nexus (model L-08E) si Samsung GALAXY Nexus II (model SC-02E).

Presupus telefon Sony Nexus X

Astazi au fost postate pe internet, mai exact pe serviciul de sharing al celor de la Google – Picasa, doua poze in care este surprins un smartphone ce poarta numele Sony Nexus X, conform persoanei care a urcat aceste poze pe site. Nu putem garanta autenticitatea acestor poze insa par a fi destul de reale.

In plus, alte zvonuri spun ca, Google lucreaza deja la o noua tableta Nexus, de aceasta data de 10.1 inci, care umreaza sa fie anuntata pana la finele anului. Va lasam pe voi sa trageti concluzii in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!