StiriTech

Beats by Dr DRE oficial in portofoliul Apple. Lovitura sub centura data de Apple taiwanezilor de la HTC

Beats by Dr Dre

La inceputul saptamanii abia incheiate Consiliul European al Concurentei a aprobat achizitia companiei Beats by Dr Dre, de catre Apple, iar pe 1 august a avut loc anuntul oficial atat pe site-ul celei mai profitabile companii din lume, cat si pe retelele de socializare prin vocea domnului Tim Cook, actualul CEO Apple.

Aceasta mutare vine la aproximativ un an de zile de la data la care Beats by Dr Dre rascumpara actiunile detinute de HTC in cadrul companiei pentru suma totala de 265 milioane de dolari. Sa fi planuit Apple si Dr Dre aceasta mutare, inca din toamna anului trecut, sau este doar o pura coincidenta?

Anuntul a avut loc abia dupa ce Apple a primit aprobarea CC din Statele Unite, Europa, dar si dupa intelegerea cu compania franceza Vivendi care a primit suma de $404 milioane de dolari, in schimbul actiunilor (aproximativ 13 procente) detinute la Beats by Dr Dre.

Mai mult ca sigur ca aceasta afacere de peste 3 miliarde de dolari, ii lasa pe cei de la HTC cu ochii in soare. Dupa cum bine stiti, HTC are in acest moment singurele telefoane de pe piata capabile sa redea audio la o calitate buna, multumita tehnologiei Beats Audio care, pe viitor, va fi integrata in telefoane iPhone, iPod-uri si tabletele iPad.

Mai jos aveti mesajul integral publicat pe site-ul Apple:

Today we are excited to officially welcome Beats Music and Beats Electronics to the Apple family. Music has always held a special place in our hearts, and we’re thrilled to join forces with a group of people who love it as much as we do. Beats cofounders Jimmy Iovine and Dr. Dre have created beautiful products that have helped millions of people deepen their connection to music. We’re delighted to be working with the team to elevate that experience even further.
And we can’t wait to hear what’s next.

sursa | sursa2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!