SmartphonesStiriVideos

Chinezii comercializeaza deja prima clona iPhone 6 functionala

clona iPhone 6

Clona iPhone 6 functionala costa doar 100 de dolari.

Daca urmariti stirile din segmentul IT, inseamna ca sunteti deja familiarizati cu faimoasa macheta iPhone 6 care circula de ceva vreme pe Internet, insa dupa cum ati putut observa, acea macheta este nefunctionala.

Ei bine, cine altii, daca nu chinezii, care se pricep cel mai bine la a clona cam orice inseamna brand important in lume. Astfel, ca nici iPhone 6 al celor de la Apple nu a scapat neclonat.

Chiar daca suntem la mai bine o luna si jumatate distanta de lansarea unuia dintre cele mai asteptate smartphone-uri din 2014, chinezii sau gandit sa profite de acest lucru si au creat prima clona iPhone 6 functionala, dar care, surpriza, ruleaza sistemul de operare Android cu o interfata grafica customizata in asa fel incat sa para ca este iOS.

Canalul de pe YouTube EverythinApplePro a comandat o astfel de clona iPhone 6 si ne-o arata intr-un video hands-on. Clona se numeste Goophone I6 si costa aproximativ 100 de dolari, este dotat cu un procesor dual-core de 1.2GHz MT6572, ruleaza Android 4.2, are 1GB memorie RAM, 32GB memorie interna, un ecra cu diagonala de 4.7 inci (evident) cu o rezolutie dezamagitoare, doar 854 x 480, suporta retelele 3G si este liber de retea.

Mare atentie la posibilii escroci sentimentali, care pretind online ca detin si vand noul iPhone 6, deoarece ii pot pacali pe cei mai putin familiarizati cu o astfel de clona iPhone 6.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!