PromotiiStiriTelecom

Beneficiu cadou de la Orange in perioada 2 – 30 iunie la achizitiile online

beneficiu cadou

Orange Romania a anuntat astazi ca in perioada 2 – 30 iunie, clienții care își achiziționează online un nou abonament, realizează o prelungire de contract  sau cumpără accesorii în valoare de minimum 20 de euro, își pot alege un beneficiu cadou.

Astfel, în funcție de comanda efectuată, ei pot alege între un voucher de 10 euro cadou, pe care îl vor putea folosi la următoarea comandă, 3 luni gratuite la una dintre opțiunile Movie Go Unlimited sau Deezer prin care pot beneficia de acces de pe smartphone-ul lor la o colecție impresionantă de filme respectiv la peste 30 de milioane de melodii, 3 luni gratuite pentru Asigurarea basic a produsului cumpărat, împachetare cadou în cazul în care clienții doresc să facă o surpriză cuiva drag, livrare gratuită a comenzii, un card de memorie de 4GB sau un bilet la festivalul Summer Well 2014.

Pe toata durata campaniei, clienții își pot alege un singur beneficiu cadou pe comandă. În cazul în care optează pentru voucherul de 10 euro, acesta va fi trimis prin e-mail după ce comanda inițială a fost livrată.

Vizitatorii magazinului online pot beneficia de asistență dedicată atât telefonic, cât și prin chat, au acces la review-uri ale produselor scrise de alți utilizatori, flexibilitate în alegerea metodei de plată – cu cardul, la livrare, ordin de plată, în rate – și pot înlocui sau returna produsul cumpărat în 14 zile. În plus, sunt informați încă de la momentul inițierii comenzii care este data estimată de livrare. Pentru clienții Orange punctele Thank You valorează cu 50% mai mult la achiziția unui produs, cu prelungirea contractului în magazinul online.

„Toate aceste opțiuni, precum și campaniile derulate până acum au contribuit la creșterea încrederii cumpărătorilor în comenzile online. Aceasta s-a vazut și în rata de conversie, ce a crescut cu 25% în primele 4 luni ale acestui an față de perioada similară din 2013. În plus, creșterea ratei de penetrare a internetului și a vitezei de acces, alături de creșterea vânzărilor de smartphone-urilor au avut impact semnificativ în traficul venit de pe dispozitivele mobile. Prin această campanie vrem să îi încurajăm pe cât mai mulți clienți să opteze pentru acest mod simplu și rapid de cumpărare.” a declarat Ana Niculae, Online Division Manager în cadrul Orange România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!