SmartphonesStiri

Samsung Z primul smartphone cu sistemul Tizen lansat de producator

Samsung Z

Astazi producatorul Samsung Electronics marcheaza o noua premiera, lansarea comerciala a primului smartphone Samsung Z, cu propriul sistem de operare Tizen.

Samsung Z este dotat cu un ecran Super AMOLED HD (1280 x 720) de 4.8 inch in diagonala, un procesor quad-core de 2.3GHz (nu este precizat producatorul), 2GB de RAM, 16GB memorie interna pe telefon + slot microSD pana la 64GB, o camera foto principala e 8MP si o baterie de 2600 mAh. Telefonul masoara 8.5 mm grosime si cantareste 136 de grame.

Samsung și-a propus să îmbunătățească experiența utilizatorilor cu mijloace inovatoare care sunt atât unice cât și foarte apropiate de nevoile lor, a afirmat DJ Lee, Președintele și Directorul General al Biroului Global de Vânzări & Marketing, în cadrul diviziei de Mobile Communications Business a Samsung Electronics.

Samsung Z dispune de puterea și adaptabilitatea platformei Tizen, ceea ce le va permite utilizatorilor să navigheze mai rapid pe internet, dar și să utilizeze aplicațiile într-un mod mult mai eficient.

 

Z_combination_Black_Dynamic

Design-ul exterior al smartphone-ului Samsung Z le oferă utilizatorilor un aspect complet nou. Dispozitivul este descris de linii subțiri, drepte și sofisticate, oferind un design și o experiență tactilă complet diferite, păstrând în același timp identitatea vizuală generală disponibilă pentru dispozitivele Samsung. Smartphone-ul va fi disponibil în două culori: Negru și Auriu.

Samsung-Z-spec

Samsung Z va fi disponibil în cel de-al treilea trimestru în Rusia, comercializarea sa extinzându-se apoi și către alte țări. Utilizatorii vor avea acces la aplicații suplimentare în Tizen Store la lansarea smartphone-ului. Pentru a sărbători lansarea primului smartphone Tizen din lume și pentru a încuraja cât mai mulți dezvoltatori Tizen să se alăture, Tizen Store va oferi un program promoțional pentru toți dezvoltatorii de aplicații mobile timp de un an. Mai mult de atât, Samsung plănuiește să găzduaiscă primele provocări locale pentru dezvoltatorii Tizen din Rusia și țările CIS pentru a îmbogăți eco-sistemul Tizen de la lansarea dispozitivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!