Stiri

BenQ anunta video proiectoarele BenQ MW727 si MX726

BenQ MW727 si MX726

Producatorul taiwanez de electronice BenQ a anuntat astazi lansarea a doua noi video proiectoare – BenQ MW727 si MX726, cu luminozitate ridicata (peste 4000 de ANSI Lumeni) si consum redus de energie, dedicate companiilor si mediului educational.

Modelul BenQ MX726 dispune de o lampă ce asigură o luminozitate de 4.000 de ANSI Lumeni, pentru proiecții de calitate chiar și în încăperi în care lumina ambientală este mai ridicată. Proiectorul BenQ MW727 are o luminozitate de 4.200 de ANSI Lumeni, astfel încât poate fi utilizat chiar și în încăperi luminoase, fără a fi compromisă calitatea proiecției. Ambele videoproiectoare dispun de Zoom optic mare de 1.3x, ceea ce permite flexibilitate în instalare.

Ambele modele sunt echipate cu tehnologia DLP, ce oferă imagini foarte clare, cu peste 1,07 miliarde de culori (30 biţi de culoare), culori care prin sistemul optic sigilat nu deteriorează calitatea imaginilor în timp. Datorită unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP furnizează o matrice de pixeli care au un spaţiu extrem de mic, eliminând astfel marginile groase din jurul pixelilor individuali care diminuează din detaliile imaginilor proiectate. Un factor de umplere ridicat și o margine mai redusă între pixeli duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii cu detalii mult mai fine. Rezoluția nativă de 1024 x 768p permite utilizarea proiectorului în sălile de business sau în cele de clasă, iar contrastul de 11.000:1 asigură imagini clare chiar și la redarea unui text sau la afișarea de fotografii cu detalii multe.

Cele două proiectoare au conectivitate MHL, astfel încât poți proiecta cu ușurință imagini sau fișiere stocate pe dispozitivele mobile, pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă. În același timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este încărcată.

Funcția 2D Keystone Correction permite reglarea laturilor proiecției pe verticală şi pe orizontală, pentru a beneficia de o imagine perfectă indiferent de locul în care este așezat proiectorul faţă de ecranul de proiecţie, chiar si la poziționarea sa într-o laterală a încăperii. În plus, colţurile imaginii proiectate pot fi reglate independent. Această funcţie este foarte utilă dacă peretele pe care se face proiecţia nu este dreptunghiular, sau are o formă asimetrică.

BenQ MW727_MX726_Back

Tehnologia Smart Eco asigură o durată de viață a lămpii de 6.000 de ore, dar și ajustarea dinamică a puterii lămpii în funcție de imaginile afișate, totul pentru a proteja lampa și pentru a menține un consum de energie redus, fără a diminua calitatea imaginii proiectate. Atunci când nu detectează sursa de redare a conținutului, proiectorul își reduce consumul de energie cu 70%. Noile proiectoare oferă un consum de sub 6W în Network Stand By, funcţie extrem de utilă pentru proiectoarele care afişează imagini sau cele controlate prin reţeau locală LAN.

Funcția LAN Display asigură o soluție rentabilă de gestionare a proiectoarelor, care permite controlul și afișarea printr-un singur cablu LAN (RJ45). Controlul proiectoarelor prin rețeaua LAN se realizează simplu și intuitiv cu ajutorul aplicațiilor Crestron RoomView sau PJ-Link LAN Control system.

Pe lângă difuzoarele puternice de 10W, ce reduc costurile de exploatare, pentru că nu mai este necesar un sistem de sunet adiacent, cele două videoproiectoare oferă utilizatorilor o serie de alte funcţii practice şi utile: Instant Restart, Eco Blank, Şabloane de scriere pe tablă (Teaching Tamplete), Auto Power Off, HDTV Compatitbility, Variable Audio Out, 4to1 LAN Display, Frame interpolation (MEMC), Wall Color Correction, Presentation timer, etc. Cele două proiectoare sunt compatibile cu o varietate de formate 3D, astfel încât proiecțiile sunt mai captivante.

Noile proiectoare BenQ MW727 și MX726 vin cu geantă de transport şi telecomandă, şi vor fi  disponibile la partenerii BenQ din România începand cu luna februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!