StiriTech

BenQ lanseaza solutiile de proiectie wireless pentru toate mediile de utilizare

proiectie wireless

BenQ lanseaza solutiile de proiectie wireless pentru toate mediile de utilizare

BenQ, companie recunoscuta la nivel global si lider pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP, lanseaza pe piata din Romania, noi solutii de proiectie wireless, perfecte pentru toate mediile de utilizare: acasa, birou sau la scoala.

Printre acestea se numara noua generatie de kit-uri wireless Full HD, care ajuta instalarea unui sistem home cinema in orice incapere, fara ajutorul unui specialist si fara a mai avea nevoie in aceeasi incapere, de media player si proiector. In acelasi timp, BenQ a mai lansat si adaptorul HDMI Wi-Fi Qcast si kit-ul Quick Wireless Connection. Toate aceste solutii de proiectie wireless sunt compatibile cu sistemele de operare Windows, Mac, iOS si Android.

proiectie wireless

 

Kit Wireless Full HD BenQ

Kit-ul Wireless Full HD Benq este solutia de proiectie wireless care transforma orice camera intr-un centru de divertisment pentru redarea de filme sau jocuri. Acesta permite instalarea proiectorului fara a mai folosi cabluri de conectare. Este format dintr-un transmitator si dintr-un receptora, oferind o acoperire de pana la 30 de metri si dispune si de o tehnologie care diminueaza interferenta printr-un mecanism de selectie dinamica a frecventelor de emisie-receptie: Dynamic Frequency Selection (DFS). Proiectiile, fie ele jocuri sau filme, sunt afisate fluid, fara latenta, la o calitate Full HD 1080p si sunet corect, chiar si atunci cand proiectorul nu este in aceeasi incapere cu sursa de semnal. Solutia de proiectie wireless mai beneficiaza si de latime de banda de 145Mbps cu 4 antene si sunet audio digital pe 5.1 canale prin HDMI 1.4a.

Kit-ul sustine pana la doua surse HDMI si doua ecrane digitale care pot afisa acelasi continut in doua camere diferite, permitand controlarea sursei de semnal de la distanta. Kitul este un accesoriu standard pentru proiectorul BenQ W1070+W si accesoriul optional pentru modelele BenQW1070+ si BenQ W1080ST+.

 

Adaptor HDMI Wi-Fi Qcast

Adaptorul Qcast  este foarte util in salile de clasa, ce permite afisarea wireless a continutului din smartphone, tablet sau PC direct pe ecranul de proiectie. Cu ajutorul software-ului poti utiliza orice smartphone, tableta sau PC pentru a accesa fisiere in diverse formate sau servicii de stocare in  cloud. Totodata, permite acces si la camera dispozitivului conectat, la aplicatia de muzica si video, dar si la browserul web.

proiectie wireless

Este compatibil cu proiectoarele ce integreaza optiunea de conectare HDMI/MHL, dispune de o calitate ridicata a imaginii si suport pentru diverse formate de fisiere (ppt, pdf, xls, doc, video, jpg), alaturi de o latime de banda de 40Mbps. Adaptorul Qcast este compatibil si cu functia Display Mirroring pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (Miracast), iOS si Windows 8 (WiDi). Bineinteles, aceasta solutie de proiectie wirelesss dispune si de compatibilitate cu sistemele Windows, Mac, dar si cu dispozitivele Intel din generatie anterioara, prin intermediul software-ului QCast. O ultima caracteristica este prezentata de tehnologia NFC (Near Field Communication), ce permite conectarea dispozitivelor compatibile la adaptorul Qcast, fara a mai necesita parole de acces sau conectare prin cablu.

proiectie wireless

Kit Quick Wireless

Kit-ul Quick Wireless este o solutie de proiectie wireless pentru profesionistii care au nevoie de cele mai bune solutii ca prezentarile business aiba impactul dorit. Aceasta solutie este formata dintr-un dispozitiv USB Quick Wireless Connection si un adaptor WiFi. Se poate proiecta din PC, laptop sau dispozitive inteligente, fara a necesita cabluri sau alte programe suplimentare. Pentru a beneficia de adnotari in timpul prezentarii sau de proiectia simultana a mai multor elemente, poate fi folosita aplicatia QPresenter Pro APP. Acest kit este un accesoriu standard pentru modelele MH680, MX666 si MW665, insa poate fi achizitionat si separat si utilizat impreuna cu proiectoarele BenQ ce suporta functionalitatea wireless USB. Kit-ul Quick Wireless este compatibil cu dispozitive Windows, Mac, iOS si Android.

Aceste solutii de proiectie wireless sunt disponibile si in Europa. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul BenQ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!