AccesoriiStiriTech

Lampile LED Prestigio cu luminozitate reglabila controlate wireless

lampile led prestigio

Lampile LED Prestigio, noua gama de  produse Smart Home

Prestigio, cunoscut producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, anunta noua game de produse inovatoare parte a conceptului Smart Home, adica lampile LED Prestigio cu luminozitate reglabila controlate wireless.

Lampile LED Prestigio reprezinta o gama formata din 3 modele: Smart Color LED Light PRLED7E27 cu RGB Color control, Smart LED Light Warm White (3000K) si Smart LED Light Cold White (5000K). Ofera un flux luminos de 500 lumeni egal cu fluxul oferit de un bec incandescent de 60W cu consum maxim de 7W. In modul standby, consumul de energie este limitat la mai putin de 0.5W.

Aceste becuri sunt usor de reglat, au durata lunga de viata, iar utilizarea lor constituie o economie importanta de energie. Mai mult, dispun si de o functie speciala, care ofera posibilitatea de a schimba culoarea luminii (doar modelul PRLED7E27). Produsele sunt foarte usor de utilizat, se inlocuiesc cu cele clasice, iar apoi nu va mai trebui sa va faceti griji daca ati uitat lumina aprinsa intr-o camera, deoarece pot fi controlate wireless, de la o distanta de pana la 15 metri, prin intermediul unui smartphone/tableta cu Bluetooth 4.0 si aplicatia Prestigio Smart Home. Lampile LED PRestigio pot fi conectate si la un dispozitiv MultiCenter Smart Home Ready si integrate intr-un sistem Smart Home. Consumul de energie este controlat cu o simpla aplicatie, avand posibilitatea de a seta si un cod PIN pentru controlul acestora.

“Lucrurile obisnuite se reinventeaza zi de zi. Devin mai functionale si mult mai usor de utilizat. Noua noastra gama de produse Smart Home este un exemplu de cum putem reinventa becurile cu care eram obisnuiti pana acum. Ne dorim sa oferim consumatorilor nostri solutii neconventionale si experiente noi  de utilizare. Suntem siguri ca Lampile LED vor fi bine primite de consumatori si vor fi prezente in cat mai multe case,” a declarat Marek Horyl, General Manager, Prestigio EMEA.

Lampile LED Prestigio sunt disponibile in magazinele de specialitate, la un pret de 99 lei (PWLED7E27 / PCLED7E27) si 139 lei (PRLED7E27).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!