StiriTV

BenQ W1350, proiectorul care iti permite vizionarea meciurilor TV in format 3D Full HD

BenQ W1350

BenQ W1350 iti aduce meciurile tale preferate proiectate in direct si in format 3D Full HD, chiar la tine in dormitor.

BenQ, unul din principalii furnizori de solutii de imagine la nivel global si cel mai important producator de video proiectoare de pe piata noastra, a anuntat astazi lansarea unui nou model de proiector – BenQ W1350, care va permite redarea programelor TV (filme, seriale, meciuri de fotbal sau alte transmisii sportive live) in format 3D si la rezolutie Full HD, chiar la tine in dormitor.

Prin funcția de conversie 2D-3D poți viziona 3D chiar și conținutul 2D, precum transmisiile TV, meciurile de fotbal sau alte competiții sportive. Succesorul modelului W1300, noul proiector W1350 dispune de o serie de opțiuni inovative de conectare, respectiv WFHD (Wireless Full HD – kit wireless opțional) și MHL (Mobile High-Definition Link).

BenQ W1350 proiectează la rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o luminozitate mărită, de 2.500 ANSI Lumeni, la un contrast full on/full off de 10.000:1. Acum poți urmări filmele preferate sau te poți juca având la dispoziție o soluție de proiecție super clară cu diagonală de până la 5,4 metri, în timp ce funcțiile de ajustare a lentilelor (Vertical Lens Shift) și 2D Keystone (reglaj de trapez vertical și orizontal) asigură o redare a imaginii la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect, indiferent de locul din cameră de unde se proiectează. Noul BenQ W1350 dispune și de zoom optic 1,5x care permite instalarea la o varietate de distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât acesta să poată fi folosit în orice tip de cameră, de la cele de mici dimensiuni din apartamente de bloc, până la încăperile mari din vile sau săli de dimensiuni medii.

Dotat cu un difuzorul de 10W cu cameră de rezonanță, proiectorul BenQ W1359 va reda fidel sunetul; de la un bass puternic până la cele mai acute note, fără a mai necesita conectarea unui sistem audio extern. W1350 poate fi conecta la un Blu-ray player, consola de jocuri sau computer pentru a te putea bucura de filme 3D la rezoluție Full HD și diagonală maximă a imaginii proiectate de până la 7,62 metri.

Imaginile redate de proiectorul W1350 sunt mai intense ca niciodată, mulțumită discului de culori RGBRGB cu șase segmente ce funcționează la o viteză de șase ori mai mare față de un proiector normal. Fiecare cadru proiectat este îmbunătățit prin tehnologia DLP DarkChip 3, care asigură redarea pentru un timp îndelungat a tuturor detaliilor, fără să fie influențate de trecerea timpului sau de praful din mediul înconjurător, datorită sistemului optic sigilat. În plus, W1350 este certificat ISFccc, astfel încât cele 1,07 miliarde de culori afișate sunt certificate de Imaging Science Foundation, recunoscută internațional pentru serviciile profesionale de calibrare a culorii.

W1350_02

BenQ W1350 te scapa de multitudinea de cabluri atarnate prin casa, deoarece poate fi conectat la kit-ul Wireless Full HD WDP01, ce îți oferă posibilitatea de transmitere a imaginilor Full HD 1080p 3D necompresate la 145Mps cu o latență de numai 1 milisecundă, oferind cele mai bune condiții pentru vizionarea de filme sau pentru sesiuni de online gaming. Mai mult, sursa de semnal poate fi situată chiar și la 30 de metri distanță față de proiector, în timp ce funcția de selectare dinamică a frecvenței (Dynamic Frequency Selection) permite rețelei WLAN să schimbe automat canalul, dacă acesta este deja folosit de un alt dispozitiv Wi-Fi.

Conectează smartphone-ul sau tableta direct prin cablul MHL la proiector pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă sau folosește un dispozitiv precum Qcast WDR01HN pentru a proiecta wireless.

Proiectorul Full HD BenQ W1350, împreună cu o pereche de ochelari activi 3D cadou, va fi disponibil în premieră în România la CEL.ro la pretul de 4.589 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!