MonitoareStiri

BenQ XL2420G, primul monitor hibrid de gaming cu tehnologie G-SYNC vine in Romania

BenQ XL2420G

BenQ XL2420G, primul monitor hibrid de gaming cu tehnologie G-SYNC

BenQ, lidel global in furnizarrea de solutii de imagine si producatorul numarul unu pe piata locala de videoproietcoare, prezinta BenQ XL2420G, primul monitor de gaming echipat cu procesor hibrid si tehnologie G-SYNC.

Spre deosebire de celelalte modele G-SYNC existente pe piata, noul monitor de la BenQ permite utilizatorilor schimbarea cu usurinta intre modul Clasic proprietar BenQ, ce ofera o manevrabilitate fara precedent pentru adaptarea oricarui joc la preferintele utilizatorului, in vreme ce G-SYNC, care utilizeaza propria tehnologie NVIDIA, ofera o viteza fara precedent pentru a oferi imagini fluide chiar si in scene de actiune.

“După lansarea tehnologiei NVIDIA G-SYNC, am fost surprinși de nivelul de interes pentru un monitor BenQ care să o încorporeze. Însă nu ne-am dorit să venim doar cu un monitor G-SYNC, ci am vrut să aducem utilizatorilor cel mai bun produs din segment, pentru că fiecare monitor BenQ este creat special pentru a livra cea mai bună experiență de gaming”, spune Peter Huang, Director General pentru BenQ Technology. “Astfel, noul XL2420G reprezintă o provocare pentru noi de a face ceva cu totul nou, un motor hibrid caracterizat de perfecțiunea care scoate la iveală un superlativ BenQ și un superlativ pe segmentul G-SYNC.”

Avand un procesor hibrid, monitorul BenQ XL2420G are toate elementele pe care le poate oferi un monitor de gaming – tehnologie display de ultima ora si o fluiditate impresionanta oferita de tehnologia G-SYNC pe un ecran LED de 24 inch cu un timp de raspuns de 1ms GTG.

Modul NVIDIA G-SYNC pune placa video la lucru pentru a reda imagini fluide intr-o sesiune de gaming. Astfel, acesta sincronizeaza ratele de reimprospatare ale monitorului cu placa video, incat cadrele sunt afisate in acelasi moment in care sunt randate, eliminand erorile de display sau alte probleme in incarcarea imaginilor. Tehnologia Ultra Low Motion Blur (ULMB) are si ea un cuvant de spus, deoarece contribuie la estomparea aproape integrala a neclaritatii cinematice.

Modul proprietar BenQ ofera, prin intermediul procesorului hibrid incorporat, acces facil utilizatorului la toate functiile clasice ale monitoarelor de gaming BenQ. Modul Clasic ofera libertatea in alegerea setarilor dorite, asigurand o experienta de top pentru jocurile care nu sunt compatibile cu tehnologia NVIDIA G-SYNC. Utilizatorul mai are la dispozitie o paleta de setari precum Motion Blur Rediction, Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz) pentru o fluiditate confortabila si o viteza de raspuns optima; Black eQualizer si Smart Scaling pentru un control precis; S Switch si Display Pilot pentru cea mai intuitiva; Low Blue Light si Flicker-Free pentru un confort sporit al ochilor chiar si in timpul sesiunilor prelungite de gaming.

Noul monitor de gaming BenQ XL2420G va fi disponibil in Romania incepand cu luna Ianuarie 2015. Pretul este momentan necunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!